Ερωτηματικό η εντεκάδα

Πολλές θέσεις για το σημερινό αγώνα με την Ομόνοια είναι γρίφος, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει στην 20άδα της αποστολής Ιτζάγκι και Ρέζεκ. Οι δύο επιθετικοί της ομάδας προέρχονται από τραυματισμό, και είναι οι επικρατέστεροι να είναι οι δύο οι οποίοι δεν θα είναι στην 18άδα του Αντώνης Παπαδόπουλος.

Από εκεί και πέρα, κάποιες θέσεις είναι κλειστές και κάποιες άλλες παίζονται. Τερματοφύλακας θα είναι ο Χριστάκης Μάστρου, και αμυντικό δίδυμο οι Ίλιτς, Ζόρζε που έχουν το προβάδισμα. Στα δύο άκρα θα βρεθούν μάλλον Άντιτς και Κόλιν.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο επικρατέστερος είναι ο Λαμπάν, και από εκεί και πέρα πολλά θα εξαρτηθούν από το αν βρίσκονται ή όχι στην αποστολή Ιτζάγκι και Ρέζεκ. Αν όχι, τότε ίσως δούμε τον Σπαντάτσιο βασικό σε κάποιο επιθετικό άκρο, σε περίπτωση που προτιμηθεί από τον Τόνι Κάλβο, και τους Σκοπελίτη και Αλέξα να πλαισιώνουν τον Λαμπάν.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Λαβόρδε θα είναι στο άλλο άκρο με τη θέση του κεντρικού επιθετικού να παίζεται μεταξύ Οκκά και Ρονκάτο.

Σε περίπτωση που κάποιος εκ των Ιτζάγκι και Ρέζεκ προλάβει, και βρεθεί στη βασική εντεκάδα, τότε ή θα έχουμε μετατόπιση του Σπαντάτσιο στη μεσαία γραμμή με ένα εκ των Αλέξα – Σκοπελίτη στον πάγκο, ή ο Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός εντεκάδας.

Όπως έχουν τα πράγματα, είναι πραγματικός γρίφος ποιοι θα βρεθούν στην εντεκάδα στις μεσοεπιθετικές θέσεις κυρίως, με τις απορίες μας να λύνονται η ώρα 5 με την έναρξη του αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ