Ας ξεκινήσει η αντεπίθεση!

Καλημέρα Ανορθωσιάτες και Ανορθωσιάτισσες,

Μπορεί ο αγώνας του περασμένου Σαββάτου και το ισόπαλο αποτέλεσμά του να μας αφαίρεσε τη δυνατότητα να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις για διεκδίκηση του τίτλου, αφού πλέον εξαρτώμαστε και από τα αποτελέσματα των άλλων, όμως η διαφορά από το Αποέλ εξακολουθεί να είναι αναστρέψιμη. Δύσκολο μεν να καλυφθεί τέτοια διαφορά, αφού δεν ξανάγινε κατά τα τελευταία πολλά χρόνια, όχι όμως και ακατόρθωτο. Το μόνο που μπορούμε και οφείλουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε το άπαν των δυνάμεων στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια, διεκδικώντας το “4 στα 4” και όπου μας βγάλει. Και πιστεύω ακράδαντα ότι αν οι 4 νίκες έρθουν, τότε αυτό θα ισοδυναμεί με κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν πιστεύω ότι το Αποέλ θα μαζέψει περισσότερους από 6 βαθμούς στα 3 παιχνίδια μέχρι το ντέρμπι στο Παπαδόπουλος, το οποίο δύναται να έχει το χαρακτήρα “τελικού” πρωταθλήματος. Αν δηλαδή τα πράγματα οδηγηθούν εκεί και ο τίτλος κρίνεται στο σπίτι μας, δεν χάνεται.

Για να συνεχίσουμε όμως να έχουμε δικαίωμα στο όνειρο, πρέπει να κερδίσουμε το σημερινό αγώνα όπως και δήποτε. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να ξυπνήσουν και να δώσουν το είναι τους για να κατακτήσουν αυτό το πρωτάθλημα. Το χρωστάνε στους εαυτούς τους, αλλά κυρίως σε μας, στον τεράστιο κόσμο της Ανόρθωσης που τόσο πολύ πίκραναν κατά τους τελευταίους 2 και κάτι μήνες.

Και έρχομαι στο καθήκον του κόσμου. Έχουμε χρέος λοιπόν σαν οπαδοί της ιδέας του Φοίνικα να στηρίξουμε έμπρακτα την ομάδα μας και να σπρώξουμε τους παίκτες προς την επίτευξη του δύσκολου, όπως ήρθαν τα πράγματα στόχου. Η απαισιοδοξία και τα σκυμμένα κεφάλια δεν αρμόζουν στον Ανορθωσιάτη. Ο Ανορθωσιάτης δεν είναι ρίψασπις, δεν ήταν και ούτε θα γίνει ποτέ. Ο Ανορθωσιάτης έμαθε να είναι περήφανος και να διεκδικεί μέχρι τέλους αυτό που δικαιούτε. Σήμερα το απόγευμα λοιπόν, ο ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ έχει χρέος να βρίσκεται στο Αντώνης Παπαδόπουλος! Όχι μόνο να βρίσκεται εκεί, αλλά με τις εκδηλώσεις του να δονεί την ατμόσφαρια, να εμψυχώνει την ομάδα του για την απαραίτητη νίκη!

Πάμε δυνατά, με πίστη και η νίκη θα έρθει! Αν μη τι άλλο, η τύχη μας το χρωστά.

Ή ΤΑΝ, Ή ΕΠΙ ΤΑΣ!

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!

Ο Γαλαζοαίματος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ