Ανακοίνωση Δ.Σ: «Ψευδιώτη, δώσε τη σφυρίχτρα σου»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο το Δ.Σ της Ανόρθωσης με την οποία καταδικάζει τα συμβάντα που έγιναν μετά την λήξη του σημερινού ματς με την Α.Ε.Κ. Το Δ.Σ δεν μένει όμως εδώ και ζητά από τον Κώστα Ψευδιώτη, διαιτητή του σημερινού παιγνιδιού, όπως καταθέσει την σφυρίχτρα του, καθώς δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντα Σίλβα αλλά στον Μάτζι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με αφορμή τις τεράστιες ζημιές  που έγιναν στην Νότια κερκίδα, στο Μουσείο της Ανόρθωσης, στο προπονητικό μας Κέντρο, στα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών μας και μελών της ποδοσφαιρικής ομάδας από κάποιους που θέλουν να θεωρούν τους εαυτούς τους υπέρ-Ανορθωσιάτες, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου επιθυμεί να καταδικάσει το όλο συμβάν και να τονίσει ξεκάθαρα ότι παρόμοια περιστατικά δεν θα γίνουν ανεκτά και επιπλέον θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτοί οι θρασύδειλοι αλήτες γιατί περί αλητείας πρόκειται δεν ανήκουν στην οικογένεια της Ανόρθωσης, δεν έχουν θέση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και γενικά στον αθλητισμό αλλά και σε ότι πρεσβεύει αυτό το Σωματείο για το οποίο είμαστε περήφανοι εδώ και 102 χρόνια.

Εμείς, όλη η υπόλοιπη οικογένεια της Ανόρθωσης παραμένουμε πιστοί στην ιδέα και τα ιδανικά του Σωματείου μας και ενωμένοι συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Η σημερινή ήττα δεν μας πτοεί, αντίθετα μας πεισμώνει και μας δυναμώνει. Όσο έχουμε ελπίδες θα τις κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, εντός αγωνιστικών χώρων, έντεκα εναντίον έντεκα.

Ένα ερώτημα να υποβάλουμε στον διαιτητή του αγώνα κ.Ψευδιώτη. Στην φάση του  37’ (δηλαδή  20’ μετά που με τόση ευκολία επιλέξατε να μας αφήσατε με δέκα παίκτες για δήθεν παράβαση) όταν δώσατε κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας είστε σίγουρος ότι ήταν αυτός που υπέπεσε στην παράβαση ή μήπως ήταν κάποιος άλλος παίκτης του οποίου θα ήταν η δεύτερη του κίτρινη κάρτα άρα και η αποβολή του; Μαζί με την απάντηση σας κ.Ψευδιώτη απαιτούμε όπως καταθέσετε και την σφυρίχτρα σας.

Εν αναμονή της απάντησης του κ.Ψευδιώτη θα επανέλθουμε επί της συγκεκριμένης διαιτησίας αλλά και γενικότερα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ