«Θα μιλήσουμε στους παίχτες με διαφορετική γλώσσα»

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του SuperSport FM έκανε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στην κάκιστη εικόνα που βγάζει η ομάδα μας στο γήπεδο. Είπε ότι η διοίκηση προστάτεψε τους ποδοσφαιριστές, τους παρείχε τα πάντα, αλλά τώρα θα τους μιλήσουν με διαφορετική γλώσσα, όπως τόνισε.

Αναλυτικά:

«Πλέον νομίζω ότι είναι εμφανές ότι στις τελευταίες δυο αγωνιστικές θα χρειαστεί να ανασυνταχθούμε και να παλέψουμε πολύ για να εξασφαλίσουμε την ευρωπαϊκό έξοδο σε μια χρονιά που διαφορετικά άρχισε και διαφορετικά τελειώνει για εμάς. Αυτό είναι ένα γεγονός και φαίνεται μέσα από τα παιχνίδια, μέσα από του αριθμούς. Πάνε δέκα παιχνίδια να κερδίσουμε και άλλα πέντε να σκοράρουμε. Είχαμε πει πολλά σε αυτή την διάρκεια για διαιτησία και άλλο όμως αυτά είναι το ένα κομμάτι. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποιες άλλες ευθύνες. Κάποιοι παίκτες λειτουργούν σαν τουρίστες και δεν έχουν καταλάβει το βάρος της φανέλας που φορούν, δεν έχουν καταλάβει την ιστορία της ομάδας. Το θέμα δεν είναι να χάσει κάποια παιχνίδια ή να δεχθείς μια βαριά ήττα. Από κει και πέρα είναι η προσπάθεια που γίνεται ή καλύτερα η προσπάθεια που δεν γίνεται. Άλλο πράγμα κάποιος να μην είναι στην καλή του μέρα και άλλο να υπάρχει παντελής έλλειψη προσπάθειας».

Σε ερώτηση αν η ευθύνη είναι μόνο στους ποδοσφαιριστές:

«Όταν είσαι μέλος μια ομάδας έχεις και μερίδιο στις χαρές, αλλά και στις λύπες. Η ευθύνη ανήκει σε όλους. Μέχρι τώρα όμως η διοίκηση προστάτεψε τους ποδοσφαιριστές, τους παρείχε τα πάντα για αν συνεχίσουν την πορεία των πρώτων 18 αγωνιστικών και ξαφνικά έγιναν πάρα πολλά . Στις τελευταίες αγωνιστικές είναι μεγάλη ευθύνη των παικτών, όμως ευθύνη έχουν όλοι. Όλα αυτά θα απασχολήσουν και την γενική συνέλευση που θα γίνει στις 15 Μάιου. Εκεί θα συζητηθούν όλα τα θέματα, θα κάνει και ο πρόεδρος τον απολογισμό του. Το ζητούμενο για εμάς είναι να περισώσουμε την χρονιά στις δυο αγωνιστικές που απομένουν».

Για τα επόμενα βήματα:

«Θα δούμε κάποια θέματα με τον προπονητή, θα μιλήσουμε με τους παίκτες σε διαφορετική γλώσσα από αυτήν που μιλούσαμε μέχρι τώρα. Οφείλουν όπως έχουν απαιτήσεις, να τηρούν και τι υποχρεώσεις που έχουν. Μια ενέργεια που έγινε να αλλάξει κάτι ήταν και η απομάκρυνση του Ρόνι Λέβι, έγιναν και άλλα πράγματα να αλλάξει κάτι στα αποδυτήρια γιατί δεν είναι δυνατόν αυτή η ομάδα των πρώτων 18 αγωνιστικών να βγάζει αυτή την εικόνα».

Για τους ποδοσφαιριστές – τουρίστες, όπως ανέφερε ο Πάμπος:

«Με τον προπονητή μιλάμε κάθε μέρα, είναι ο προπονητής μας. Είναι εντελώς αναληθή τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Δέλλα υποψήφιο προπονητή και μας μπαίνει η απορία σε τι αποσκοπούν αυτά τα δημοσιεύματα. Χωρίς αν ερωτηθούμε όλα αυτά, κανείς δεν μας πήρε τηλέφωνο μας ρωτήσει για το θέμα».

Για θέμα αποχώρησης ποδοσφαιριστών τώρα:

«Δεν εξετάστηκε τέτοιο θέμα και δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό. Θα ληφθούν κάποια μέτρα με βάση τις αποφάσεις που θα παρθούν όμως δεν μπορώ να προκαταβάλω τις αποφάσεις της διοίκησης ή τις εισηγήσεις του προπονητή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ