1250; Ε και;

Γεια σας φίλοι Ανορθωσιάτες και Ανορθωσιάτισσες,

Δύσκολες στιγμές περνά η Κύπρος μας αδέρφια μου αλλά εγώ πιστεύκω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα βρεθεί μια λύση. Ενότητα και στήριξη αλλιώς… εν να τα κάμουμεν σhιόνιν.

Στα δικά μας τωρά. Είδα τον κόσμο να αναστατώνεται, να νευριάζει και να ξεσηκώνεται όσο αφορά το θέμα των εισιτηρίων.  Ναι συμφωνώ έκαμε λάθος η Διοίκηση που τους έδωκε 1250 αλλά:

Πρώτον, τζαι πως τους έδωκε 1250 τι εγίνεν δηλαδή; Ποια η έννοια μας; Ξαπολάτε τους ολάν. Έτο εν να μας φέρουν αλλό 14000 ευρώ τα αρνάκια να πιορώσουμεν τζαι τον συντηρητή του ΠΑΠ.

Δεύτερον, άποψη μου φυσικά! Η Διοίκηση έδειξε ανωτερότητα στο θέμα. Τι ήταν να καταλάβει αν τους εδίαν 500; Σιγά το πράμα ολάν. Εν να έχουμεν 9000 κόσμο τζαι σκέφτεστε τους 1200 αλλόθρησκους μες τη γωνιά; Ξαπολάτε τους ολάν.

Τρίτον τζαι τελευταίο. Τελευταία αγωνιστική των πλέι οφς παίζουμεν τους μες το ΓΣΠ με την προϋπόθεση ότι θα κερδίσουμε στις 31 του Μάρτη και να τερματίσουμε πρώτοι. Στην αντίθετη περίπτωση το τελευταίο παιχνίδι θα είναι στο ΝΑΟ. Άρα υπομονή. Αφήστε τους να δούμε πως θα έρτουν τα πράματα και εμείς θα πράξουμε αναλόγως.

Πάντως εμείς εν πέφτουμε στο επίπεδο τους. Έτσι σκατάες ήταν πάντα μες τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ τζαι έτσι σκατάες θα είναι πάντα. Εμείς εν να πρέπει να τους δέρουμε, να φκάλουν ζίλικουρδιν τζαι να πάμε τελευταία αγωνιστική μες το ΓΣΠ μόνοι μας!

Εδώ σας αφήνω και θα επανέλθω λιαν συντόμως! Ελπίζω ότι καλύτερο για την Κύπρο μας και να βρεθεί μια λύση όσο πιο σύντομα γίνεται για να επιλυθούν τα προβλήματα που μας ταλανίζουν. Αυτό προέχει επί της παρούσας φάσης. Τα υπόλοιπα είναι ψίχουλα!

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Σας χαιρετώ,

Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ