Τι θυμηθήκαμε! (Αγγέλα)

13 Φεβρουαρίου του 2011, και η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Δόξα στο Αντώνης Παπαδόπουλος για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με το γήπεδο βουβό λόγω τιμωρίας της έδρας μας. Η ομάδα μας προηγείται 1-0, με τη Δόξα στο 34’ να ισοφαρίζει. Βοηθός στη πλευρά που επιτίθεται η Δόξα, ποια άλλη, η Αγγέλα Κυριάκου! Ναι, σωστά μαντέψατε, το τέρμα έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσαιντ. Και μιλάμε για οφσαιντ δύο μέτρα! Η φάση όμως, έχει την ιδιαιτερότητά της, που δείχνει ξεκάθαρα ότι η Αγγέλα δεν κάνει για να είναι στην Κυπριακή διαιτησία.

Ποδοσφαιριστής της Δόξας λοιπόν κάνει το σουτ, η μπάλα χτυπάει σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και φτάνει σε ποδοσφαιριστή της Δόξας, ο οποίος καλυπτόταν από ένα ποδοσφαιριστή μας. Και λέμε ένα ποδοσφαιριστή μας, καθώς ο τερματοφύλακας βρισκόταν δύο μέτρα πίσω από τον ποδοσφαιριστή της Δόξας, άρα το τέρμα έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσαιντ.

aggela doxa

Να υπενθυμίσουμε στην κυρία Αγγέλα, ότι δίνεις οφσαιντ όταν δεν καλύπτουν τον επιτιθέμενο ποδοσφαιριστή δύο ή περισσότεροι παίχτες. Η κ. Αγγέλα, νομιζόμενη ότι την καλύπτει ο κανονισμένος αφού είδε ένα ποδοσφαιριστή μας να καλύπτει αυτόν της Δόξας, μέτρησε κανονικά το τέρμα και φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι γνώσεις της για τα βασικά της διαιτησίας είναι ελάχιστες. Καλά είναι οι από πάνω της, να επανεκτιμήσουν την κατάσταση μαζί της γιατί η κυρία αυτή ΔΕΝ μπορεί!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ