Τι έγινε στον πρώτο γύρο: Το χειρουργείο του Τσαγγάρη

Στον αγώνα του πρώτου γύρου απέναντι στην ΑΕΛ, οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1, με τον διαιτητή Μάριο Τσαγγάρη να φέρνει το  παιγνίδι εκεί που το ήθελε.

Σε ένα ματς  που από την αρχή πιστεύαμε πως θα ήταν δύσκολο, η Ανόρθωσις μπήκε στο γήπεδο με μοναδικό σκοπό να προηγηθεί νωρίς και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Το ματς το σημάδεψαν τα πολλά νεύρα και δύναμη και η απίστευτα προκλητική διαιτησία του Τσαγγάρη. Σε ένα δυνατό παιχνίδι που οι παίκτες της ΑΕΛ ήταν απίστευτα προκλητικοί και με την ανοχή του διαιτητή που εθελοτυφλούσε επιλεκτικά υπέρ τους, η Ανόρθωση ήταν αυτή που επέβαλλε το ρυθμό της και κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο για να προηγηθεί στο 35’ με γκολάρα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρέζεκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ως είθισται έδωσε χώρο στον αντίπαλο ώστε να κτυπήσει στην κόντρα. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 69’ όταν ο Σιέλης είδε την δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή και την ομάδα μας να μένει με 10. Στην αμέσως επόμενη φάση της αποβολής η ΑΕΛ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Παρά το γκολ που δεχθήκαμε και το αριθμητικό μειονέκτημα, οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να πάρουν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Μπάρακ Ιτζάκι να χάνει δύο μοναδικές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε, έτσι το σκορ έμεινε στο 1-1. Στο 89’ όπως περιμέναμε άλλωστε και για να φαίνεται ακριβοδίκαιος ο κ.  Τσαγγάρης έβγαλε δεύτερη κίτρινη στον Ντεντε που για 80’ λεπτά είχε την απόλυτη ασυλία από κάρτες.

Στο συγκεκριμένο παιγνίδι, τραυματίστηκε σοβαρά ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Μάθιου Βαλβέρδε, στον ώμο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ