Στατιστικό για κλάματα

Τους δέκα συνεχόμενους αγώνες φθάσαμε, όπου δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το μηδέν παθητικό στην άμυνα μας, στατιστικό για… κλάματα για επίδοξη πρωταθλήτρια.

Με το τέρμα που δεχθήκαμε χθες από την ΑΕΛ, φθάσαμε στους δέκα συνεχόμενους που δεν μπορούμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα μας. Αυτό, μαζί με το ότι δυσκολευόμαστε να κάνουμε τέρμα τις κλασσικές ευκαιρίες που βρίσκουμε, είχε ως αποτέλεσμα το +6 να γίνει σε λίγες εβδομάδες -3, στη βέβαιη νίκη του ΑΠΟΕΛ σήμερα.

Από το παιγνίδι με την Αλκή για τον επαναληπτικό του κυπέλλου και μετά, δώσαμε δέκα αγώνες και για τις δύο διοργανώσεις, δεχόμενοι και τους δέκα τέρμα. Για το πρωτάθλημα, κατά σειρά δεχθήκαμε ένα από Ομόνοια, τρία από Ολυμπιακό, δύο από Σαλαμίνα, ένα από Αγία Νάπα, δύο από Εθνικό και ένα από ΑΕΚ και ΑΕΛ. Για το Κύπελλο, δεχθήκαμε ένα από Αλκή και τέσσερα συν δύο από Ομόνοια.

Συνολικά, σε αυτούς τους δέκα αγώνες δεχθήκαμε 18 τέρματα, 11 για τον θεσμό του πρωταθλήματος και επτά στο Κύπελλο. Η βελτίωση της αμυντικής γραμμής, είναι ένα από τα πολλά που πρέπει να φτιάξει ο Λέβι μαζί με τους ποδοσφαιριστές του αν θέλουμε να ανεβούμε και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ