Ρόνι, πάνω τους

Κοντεύει το σημαντικότατο παιγνίδι της χρονιάς την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, με την προετοιμασία να συνεχίζεται κανονικά και τον Λέβι να έχει όλους (πλην τον Σιέλη), ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του.

Ο Ισραηλίτης καλείται να κάνει τις απαιτούμενες αλλαγές και να παρουσιάσει μία διαφορετική Ανόρθωση, από αυτή που είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες. Σε 90 λεπτά, «τζογάρουμε» τους κόπους μιας χρονιάς, καθώς με ήττα, τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα.

Είπαμε πάρα πολλές φορές πως θέμα διαφοράς ποιότητας δεν τίθεται ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς αναμφισβήτητα, σαν ομάδα υπερτερούμε πολύ στον τομέα αυτό. Δεν παίζει ρόλο πάντα όμως το πόσο ποιοτική είναι μία ομάδα.

Είναι και το πώς αντιμετωπίζεις τα παιγνίδια. Με την ΑΕΚ για παράδειγμα, εκεί που προηγηθήκαμε και η ομάδα έμοιαζε έτοιμη να κατατροπώσει την αντίπαλό της, αδικαιολόγητα ο Λέβι έβαλε την ομάδα να αμύνεται πίσω από την γραμμή του κέντρου και να δεχθεί την πίεση της ΑΕΚ.

Έτσι, δώσαμε στους αντιπάλους μας «οξυγόνο» από την πίεση που βάλαμε στο εικοσάλεπτο, και είχαν το χρόνο τους να ανασυνταχθούν, με αποτέλεσμα να δεχθούμε το τέρμα. Κάτι ανάλογο είδαμε και με την ΑΕΛ, όπου μετά το τέρμα μας αφήσαμε χώρο στον αντίπαλο, και μοιραία ήρθε η ισοφάριση.

Κάτι που επαναλαμβάνεται, και στο τέλος μας στοιχίζει, πρέπει να σταματήσει. Την Κυριακή απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να «αναπνεύσουν». Πίεση από το πρώτο λεπτό, επιθετικότητα, επιστροφές στην άμυνα από τους επιθετικούς… Και στην περίπτωση που πετύχουμε τέρμα, να μη βάλουμε και πάλι λουριά στην ομάδα. Υπάρχει η ποιότητα να έρθουν και περισσότερα τέρματα, και να πάρουμε την πολύ σημαντική νίκη, αγωνιζόμενοι με τους δικούς μας «κανόνες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ