Ρόνι Λέβι έχεις 90 λεπτά

Αρκετοί από εμάς ρίχνουμε τις ευθύνες στη διαιτησία, άλλοι στην αστοχία των ποδοσφαιριστών, άλλοι στη γκαντεμιά που μας διατρέχει εδώ και σχεδόν δύο μήνες ενώ άλλοι τα χώνουν στη τεχνική ηγεσία και τον Ρόνι Λέβι. Ο προβληματισμός στα πρόσωπα όλων μας είναι εμφανής. Φτάσαμε πλέον στο -3 από τη κορυφή ενώ απομένει άλλο ένα παιχνίδι για το τέλος της κανονικής περιόδου. Ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για την ομάδα μας καθώς νέες απώλειες βαθμών ίσως αποδειχτούν οδυνηρές για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Έφθασε η ώρα για… τον Ρόνι Λέβι. Ίσως να μην είναι η μόνη αιτία για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας μας αλλά δεν παύει να είναι και αυτός ένας λόγος που σίγουρα φέρει ευθύνη. Σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια παρέταξε την ομάδα με το ίδιο σύστημα με αποτέλεσμα να συμβιβαστούμε ισάριθμες φορές στην ισοπαλία. Ο ντόρος και η ανησυχία που παρουσιάζονται τον τελευταίο καιρό προς το πρόσωπο του είναι εμφανή.  Τα επόμενα 90 αγωνιστικά λεπτά, έχουν πλέον κρίσιμη σημασία τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα μας.  Η διακοπή είναι μια ευκαιρία για να επαναφέρει την ηρεμία και να καθίσει να βρει τις λύσεις για να καταφέρει η ομάδα να ανακάμψει και να επιστρέψει στις νίκες. Σε αντίθετη περίπτωση, οι επιπτώσεις ίσως να μην είναι και οι καλύτερες γι’αυτόν.

Ευκαιρία λοιπόν να αποδείξει τις προπονητικές του ικανότητες οι οποίες είναι μεγάλες και αυτό δεν τυγχάνει αμφισβήτησης αφού το έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν. Η 30η Μαρτίου είναι κοντά και είναι μια μέρα που θα κρίνει πάρα πολλά. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι θετική για το μέλλον του ιδίου αλλά και της ομάδας μας συνάμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ