Πόλεμος. Πόλεμος. Πόλεμος.

Η Ομάδα μας, το Σωματείο μας, δέχεται επίθεση. Ανελέητη επίθεση από τη πόρνη που ακούει στο όνομα “Λευκωσία”. Φάλτσα σφυρίγματα, χαϊδεμα “παραγόντων” που δυναμιτίζουν το κλίμα ενόψει της καυτής συνέχειας του πρωταθλήματος, μεθοδεύσεις της ΚΟΠ για να πάρουν με το έτσι θέλω τις κερκίδες του γηπέδου μας οι “φιλοξενούμενοι” και άλλα πολλά συνθέτουν το σημερινό σκηνικό που ακούει στο όνομα “Κυπριακό Ποδόσφαιρο”. . .

Αυτοί που κινούν τα νήματα εναντίον μας είναι γνωστοί, είναι τα αποβράσματα που στεγάζονται στο αποελ. Από τον τελευταίο οπαδό μέχρι τον πρώτο παράγοντα τους. ΌΛΟΙ εργάζονται για να κτυπήσουν την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Ευγενής άμιλλα, αθλητικά ιδεώδη, Ολυμπιακό Ιδεώδες είναι απλά λέξεις κενές νοήματος στα αυτιά των πατρόνων του ποδοσφαίρου μας και τον κολαούζων τους.

Η εποχή που δεχόμασταν στο “Παπαδόπουλος” τον κάθε ανάξιο λόγου, το κάθε κατακάθι της κοινωνίας, τον κάθε γαουρόσπορο πέρασε. Από τούδε και στο εξής όσοι θα κάνετε το λάθος να έρχεστε στη φιλοξενούσα πόλη της Λάρνακας θα το μετανοιώνετε πικρά.

Μέχρι σήμερα ήμασταν η Ασπίδα της Ανόρθωσης. Τώρα γίναμε και η Ρομφαία της.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ, στώμεν καλώς. Ο Πόλεμος για την Ανόρθωση και τα όσα πρεσβεύει το Αιωνόβιο σωματείο μας ξεκίνησε για τα καλά…

Αντίπαλοι: Μολών λαβέ.

 

Ζήτω η Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

 

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ