Πρωτάθλημα Διαιτητών Κύπρου

Καλή μέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Η ομάδα μας αναπάντεχα εβρέθηκεν δεύτερη. Συμφωνώ ότι μπορεί να φταίει η έλλειψη αποτελεσματικότητας. Συμφωνώ ότι μπορεί να φταίει η αμυντική μας γραμμή. Την ανομοιομορφία της διαιτησίας είδεν την κανένας; Κάτσετε ξανά να δείτε τα παιχνίδια από τη Νεα Σαλαμίνα και έπειτα και αντίστοιχα τα παιχνίδια του συνδιεκδηκητή μας. Η ομάδα μας δέχεται ένα πόλεμο που πολλές πλευρές. Το πρωτάθλημα τούτο μέχρι στιγμής δεν δείχνει το τι έχουν δείξει οι ομάδες στο γήπεδο… αλλά το τι έχουν δείξει κάποιοι άλλοι.

Ο κόμπος έφτασε στο κτένι. Η διοίκηση πρέπει να ανοίξει τα μάτια της. Θωρούν μας. Περιπαίζουν μας μες τα μάθκια μας τζαι εμείς καθούμαστε με σταυρωμένα shέρκα. ΑΜΕΣΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΞΕΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ..

Για όσους ανησυχούν απλά να τους πω να συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει από την αρχή. Έχουν μείνει 24 βαθμοί. Έχουμε την καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι ο τίτλος αυτός είναι δικός μας. Θα το αποδείξουμε!

Εν τω μεταξύ απ’ότι άκουσα η MARFIN LAIKI επάττησεν. Επούλησε το πρωτάθλημα και αγοράσαν το τα κοράκια. Εξού και η αλλαγή ονόματος του πρωταθλήματος σε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ (ΠΔΚ).. Α ρεεε βρωμισμένοι… Η απονομή δικαιοσύνης δεν θα αργήσει…! Λίγες μέρες μείνανε…

Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ