Πετόσφαιρα ανδρών: Πρωτάθλημα τέλος…

Δεν παρουσιάστηκε ως όφειλε και έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Σαλαμίνα στην κορυφή η ομάδα μας, στο αποψινό παιχνίδι-τελικό στο Σπύρος Κυπριανού.

Στο πρώτο σετ, η Νέα Σαλαμίνα μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε με 4-0, οπότε η ομάδα μας αφυπνίστηκε και μείωσε, για να φτάσουμε τελικά στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ στο 8-6. Η αντεπίθεση συνεχίστηκε, φτάσαμε στο 9 όλα, προηγηθήκαμε με 9-10, μέχρι εκεί όμως, καθώς στο 2ο τεχνικό τάιμ άουτ οδήγησε η Νέα Σαλαμίνα, με 16-12. Στη συνέχεια, η ομάδα μας ακολουθούσε κατά πόδας την αντίπαλο με μια διαφορά 4-5 πόντων, μέχρι που το σετ έγινε ντέρμπι στο 23-21 και 24-22. Πιο ψύχραιμη, η Σαλαμίνα πήρε τον τελευταίο πόντο για το 25-22 και το πρώτο σετ.

Με παρόμοιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο σετ, με τη Νέα Σαλαμίνα να εκμεταλλεύεται τα λάθη μας. Στο 7-3 ο Μάριος Κοντός ζήτησε και πήρε το πρώτο τάιμ-άουτ που άλλαξε κάπως τα δεδομένα, για να οδηγηθούμε στο τεχνικό τάιμ άουτ στο 8-6. Παρά την εκ νέου μείωση στο 8-7, διαδιχικά λάθη επέτρεψαν στη Σαλαμίνα να ξεφύγει στο σκορ και πάλι, για να φτάσουμε στο 16-11. Η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη, αφού οι πετοσφαιριστές μας πέταξαν λευκή πετσέτα, με τη διαφορά να αγγίζει το 19-11. Έστω κι αργά, οι παίχτες μας αφυπνίστηκαν, κόλλησαν τη Σαλαμίνα στο φιλέ και ροκάνισαν τη διαφορά στο 21-18, 22-19, 23-20. Δυστυχώς όμως, το σετ χάθηκε με 25-20, αφού η απόσταση που είχε κερδίσει η Σαλαμίνα, ήταν πολύ δύσκολο να καλυφθεί.

Ούτε στο τρίτο σετ φάνηκε να αλλάζουν τα αρχικά δεδομένα, με τους αντιπάλους να μπαίνουν με καλύτερη ψυχολογία στο παρκέ και να φτάνουν σχετικά άνετα στο 8-5. Η ομάδα μας αδυνατούσε να βρει τις λύσεις και μοιραία η Σαλαμίνα ξέφυγε στο σκορ με 16-10. Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε κι έμειναν τα… τυπικά, με το 25-18 να σφραγίζει το τελικό 3-0 σετ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ