Ο τίτλος δεν φέρνει μόνο τον… τίτλο

Πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά, πάρα πολλά. Την ερχόμενη Κυριακή οι ποδοσφαιριστές μας έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν το μομέντουμ που αυτή τη στιγμή είναι εις βάρος μας, να ανεβούν και πάλι στην κορυφή και να γίνουν ξανά το αφεντικό για τον τίτλο.

Ένας τίτλος όμως, που θα φέρει πολύ περισσότερα από το… τρόπαιο απλά. Η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι αναγκαία όσο ποτέ από οικονομικής πλευράς. Θα ανοίξει το παράθυρο για επενδύσεις στην ομάδα μας από υποψήφιους χορηγούς, που θα ποντάρουν στην ευκαιρία της ομάδας να διεκδικήσει την είσοδο της στους ομίλους του Champions League.

Επίσης, σε θέματα ποδοσφαιριστών, παρά την οικονομική κρίση στη χώρα μας, οι ποδοσφαιριστές θα δουν με ευνοϊκότερο μάτι τον ερχομό τους σε μία ομάδα που θα διεκδικεί είσοδο όπως είπαμε, σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ιδιαίτερα αυτής του Champions League.

Από θέμα μάρκετινγκ, η ευφορία από την κατάκτηση του τίτλου θα φέρει σημαντικά ποσά στα ταμεία του σωματείου από πωλήσεις προϊόντων. Αυτά είναι απλά μερικά από τα παραδείγματα που μπορούμε να δώσουμε, για να θίξουμε ότι ο φετινός τίτλος, είναι ο σημαντικότερος των τελευταίων ετών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ