Ο Ζούλα μας έβαλε γυαλιά

Τόσο ανήμποροι παρουσιαζόμαστε μπροστά από το αντίπαλο τέρμα, που ο Ζούλα χθες έκανε τους επιθετικούς μας να μοιάζουν με ποδοσφαιριστές ακαδημιών. Όταν λοιπόν βλέπεις τους ακριβοπληρωμένους μας αστέρες να μην μπορούν να κάνουν τα βασικά μπροστά από το τέρμα, και μία ημέρα προηγουμένως να βλέπεις τον επιθετικό που αποδέσμευσες να πετυχαίνει δύο εξαιρετικά τέρματα μεγάλης δυσκολίας, τότε αναρωτιέσαι γιατί τι μπορεί να πηγαίνει λάθος.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί παρουσιαζόμαστε τόσο ανίκανοι μπροστά από το αντίπαλο τέρμα τις τελευταίες εβδομάδες. Πραγματικά είναι ακατανόητη αυτή η δυστοκία των τελευταίων αγώνων. Δεν ζητάμε κάτι εξεζητημένο, αλλά τα βασικά. Τουλάχιστον να μπορείς να σπρώξεις τη μπάλα στα δίχτυα όταν είσαι στο ένα μέτρο από το αντίπαλο τέρμα. Και όταν αυτό πλέον γίνεται επανειλημμένα, σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος.

Δεν γίνεται ποδοσφαιριστές με την ποιότητα των επιθετικών μας, να μη μπορούν να κάνουν ούτε τα πιο απλά. Είναι φανερό ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης στους ποδοσφαιριστές μας, και είναι η ώρα η διοίκηση να κάνει κάτι για αυτό. Με τη σημερινή ψυχολογία της ομάδας, δεν έρχεται πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ