Όπως παλιά

Φίλοι και φίλες γεια σας,

Παιχνίδι σήμερα για την ομάδα μας η οποία καλείται να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της και να αποδείξει σε όλους ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Οι άσχημες εμφανίσεις ανήκουν στο παρελθόν. Από σήμερα, μια καινούργια μέρα ξεκινά για την Ανόρθωση μας. Πάθος, δύναμη και πειθαρχία το ζητούμενο από τους ποδοσφαιριστές, φωνή και παλμός το ζητούμενο από τον κόσμο. Όλοι μαζί, ενωμένοι όπως πάντα, θα συμβάλουμε για την ανάκαμψη της ομάδας, την επιστροφή της στις καλές εμφανίσες, μα κυρίως την επιστροφή στις νίκες και τα τρίποντα που θα επιφέρουν τον τίτλο.

Ο Ναός σήμερα θα πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτος. 90 λεπτά πάθος από τους ποδοσφαιριστές, 90 λεπτά φωνή από τον κόσμο. Η Ανόρθωση έχει την καλύτερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα και το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές. Έχει κλείσει αρκετά στόματα και τώρα που έχει δώσει το δικαίωμα να ανοίξουν πάλι, ήρθε ο καιρός να τα κλείσει ξανά. Οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει το μήνυμα από τους οπαδούς και αυτό φάνηκε στα πρόσωπα όλων την περασμένη Τετάρτη. Ας ανασυντάξουν δυνάμεις λοιπόν και να αποδείξουν στο γήπεδο τη λαχτάρα και τη δίψα τους για τον τίτλο.

Πάμε σήμερα με κάθε σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι. Ο σημερινός αγώνας έχει τεράστια σημασία τόσο από βαθμολογικής πλευράς όσο και ψυχολογικής ενόψει των οκτώ τελικών που θα απομείνουν για το κόψιμο του νήματος. Περήφανε Ανορθωσιάτη, αύριο είναι υποχρέωση να βρεθείς στο πλευρό της ομάδας μας. Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία και είναι εδώ που οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται δίπλα τους. Ας κάνουμε το καθήκον μας ευελπιστώντας ότι θα μας το ανταποδώσουν.

«Το πνεύμα της Ανορθώσεως δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται και η ωραία μας Ανόρθωσις ως ο Φοίνιξ, αενάως αναγεννάται. Δια να συνεχίσει την ιστορικήν και μεγάλην πορεία της».

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας. Να μην λείψει κανείς!

Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ