Οι 10 τελικοί μέχρι την στέψη

Μετά την αγωνιστική κοιλιά του μήνα που έφυγε η Ανόρθωση μας μπαίνει στους 2 πιο καυτούς μήνες της περιόδου, που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσουν τον πρωταθλητή. Αν η ομάδα μας θέλει το πρωτάθλημα πρέπει να το αποδείξει μέσα απο 10 δύσκολα παιχνίδια. Έχοντας πιο.. ξεκούραστα πόδια μετα την 15ήμερη διακοπή και μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της πάει για 3 ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (2 εντός, 1 εκτός) , 3 με την ΑΕΚ (2 εντος, 1 εκτος) , 1 με την ΑΕΛ (εκτος) και μία δύσκολη έξοδο, αύριο, στο Δασάκι της Άχνας με τον Εθνικό. Τα άλλα δύο παιχνίδια θα είναι (αναλόγως του ποιός θα τερματίσει 4ος στην κανονική διάρκεια) δύο ντέρμπι με την Όμονοια ή άλλα δύο με την ΑΕΛ.

Η πρόσφατη προιστορία δεν δίνει βαθμούς αλλά αν μη τι άλλο μπορεί να δώσει μία ιδέα για την δυναμικότητα των ομάδων στη φετινή περίοδο. Φέτος λοιπόν η Ανόρθωση αναμετρήθηκε με τις πιο πάνω ομάδες 6 φόρες, έχοντας απώλειες μόλις στον ένα αγώνα (ΑΕΛ). Η Ανόρθωση ρίχνεται στην αρένα λοιπόν, με θετικούς οιωνούς. Έχοντας 3 βαθμούς “μαξιλάρι” από τον 2ο, έχοντας να αγωνιστεί με τους δύο δυσκολότερους αντιπάλους (και μνηστήρες του τροπαίου) 2 φορές εντος και μόνο 1 εκτός και έχοντας ήδη αποδείξει ότι μπορεί να τους κερδίσει όλους ανεξαιρέτως.

Ποδόσφαιρο βέβαια δεν παίζουν ούτε οι έδρες, ούτε τα στατιστικά. Η Ανόρθωση σίγουρα έχει με διαφορά την μεγαλύτερη ποιότητα και πληρότητα στο ρόστερ της, καλείται όμως να αποδείξει την ανωτερότητα της στο γήπεδο, στην τελευταία αν θέλετε, κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ξεκινώντας απο αύριο, αν η ομάδα πάρει το 100% απο κάθε παίχτη, εύκολα η δύσκολα θα πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή που της αξίζει φέτος με το παραπάνω.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ