Οι τέσσερις επιλογές που υπάρχουν στο τραπέζι

Με τα οικονομικά δεδομένα να αλλάζουν και το -6 από την κορυφή να αποτελεί γεγονός, πρέπει να παρθούν αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Οι πιθανότητες για τον τίτλο είναι πλέον περιορισμένες, με βάση τα σημερινά δεδομένα, και οι επιλογές που φαίνονται στον ορίζονται είναι τέσσερις.

α. Παραμονή Λέβι μέχρι το τέλος της χρονιάς ούτως ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες θεωρεί ο ίδιος πως έχει. Με την εικόνα που βγάζει προς τα έξω ο προπονητής τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιστρέψει το κλίμα.

β. Παραμονή Λέβι και για του χρόνου ούτως ώστε να συνεχιστεί το πλάνο(;) το οποίο ξεκίνησε, κίνηση όμως που ίσως αποτελέσει κατασταλτικό παράγοντα στην παραμονή κάποιων σημαντικών ποδοσφαιριστών, και θα επηρεάσει και την κίνηση των διαρκείας καθώς ο κόσμος είναι καζάνι που βράζει για τον Λέβι.

γ. Άμεση αποδέσμευση Λέβι και πρόσληψη υπηρεσιακού προπονητή ούτως ώστε να κυνηγηθούν οι όποιες πιθανότητες υπάρχουν και με αρκετό χρόνο μπροστά ώστε να βρεθεί ο νέος προπονητής που θα είναι στο τιμόνι την επόμενη χρονιά.

δ. Άμεση αποδέσμευση Λέβι και πρόσληψη νέου προπονητή που θα έχει όλο το χρόνο να γνωρίσει το ρόστερ του και να διεκδικήσει τις οποιεσδήποτε πιθανότητες μέχρι το τέλος της χρονιάς. Κυκλοφορούν ελεύθεροι αρκετοί προπονητές στην αγορά οπόταν ίσως το Δ.Σ κινηθεί άμεσα για νέο προπονητή, ούτως ώστε να κυνηγήσει τις πιθανότητες και να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του.

Η μπάλα βρίσκεται πλέον στα πόδια της διοίκηση. Ο Λέβι στηρίχτηκε μετά το στραπάτσο με την Ντίλα Γκόρι και τους δικαίωσε, όμως στηρίζεται καθ’όλην τη διάρκεια του Μάρτη και δεν δείχνει ικανός να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα στην ομάδα αυτή τη στιγμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ