Οι μάγκες με τα μπλε: Μέρος Β’

Το αφιέρωμα συνεχίζεται με 5 φουτσαλιστές που συνέβαλαν και αυτοί στην επίτευξη του μεγάλου στόχου της ανόδου. Σήμερα αναλύουμε τον επιθετικό Σταύρου Σταύρου, τον υπαρχηγό Φάνο Χαρή, τον στυλοβάτη της άμυνας Παύλο Φώκου, τον νεαποκτηθή Αχιλλέα Αχιλλέως και τον μαχητικό Παναγιώτη Καψή.

stauros9

Ονοματεπώνυμο: Σταύρος Σταύρου
Αριθμός: 9
Γκολ: 15

Παρόλο που άργησε να εγγραφεί λόγω κωλυσιεργίας της ομοσπονδίας, ο δυναμικός επιθετικός αποτέλεσε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς συνώνυμο του γκολ. Χατ-τρικ στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής στον εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Ο.Λακατάμιας και Χομενμεν μια αγωνιστική αργότερα, εντούτοις το καλύτερό του παιχνίδι το έκανε απέναντι στον σκληροτράχηλο ΑΠΕΑ Αρακαπά εκτός έδρας, όπου και πέτυχε και τα 2 γκολ της ομάδας μας. Εξαιρετικό κράτημα της μπάλας, καίριες τοποθετήσεις και κινήσεις στο παρκέ είναι τα στοιχεία που συνοδεύουν τον τρίτο σκόρερ της ομάδας.

xari8

Ονοματεπώνυμο: Φάνος Χαρή
Αριθμός: 8
Γκολ: 15

Ανέλαβε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην απουσία του Μάμα λόγω τραυματισμού, πιστοποιώντας τα ηγετικά και εκτελεστικά του προσόντα στις αρχές του δεύτερου γύρου. Παρουσίασε μια σταθερότητα στην απόδοσή του και αθόρυβα αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση των σκορερ της ομάδας. Με δύο οβίδες από μακρινές αποστάσεις οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα μας στην μεγάλη νίκη απέναντι στον Εθνικό Λατσιών που τουλάχιστον τότε μαχόταν και αυτός για τον τίτλο. Χατ-τρικ στον αγώνα που ακολούθησε με την ΑΜΕΚ Καψάλου, ενώ σημαντικό ήταν και το γκολ που έφερε πολύ κοντά την άνοδο απέναντι στην ΑΜΕΚ Καψάλου εντός έδρας αυτή την φορά.

axillews6

Ονοματεπώνυμο: Αχιλλέας Αχιλλέως
Αριθμός: 6
Γκολ: 5

Αποτέλεσε την μοναδική προσθήκη της ομάδας μας κατά την διάρκεια της σεζόν, εντούτοις πολύ νωρίς έδειξε ότι αποτελεί ένα ποιοτικό εργαλείο για τον προπονητή Προδρόμου. Τα δύο του γκολ στο ντεπούτο του στην 14η αγωνιστική απέναντι στην Θύελλα Δρομολαξίας πιστοποίησαν την εμπειρία και την αποτελεσματικότητα του εκρηκτικού επιθετικού. Μεγάλη εμφάνιση στον αγώνα που σφράγισε και τυπικά την άνοδο στην Β’ κατηγορία απέναντι στον Α.Ο.Λακατάμιας τον οποίο και φιλοδώρησε με τρία γκολ.

fwkou3

Ονοματεπώνυμο: Παύλος Φώκου
Αριθμός: 3
Γκολ: 5

Ότι πιο ποιοτικό είχε να παρατάξει φέτος η ομάδας μας στην αμυντική γραμμή με τον Αραδιππιώτη φουτσαλιστή να αποτελεί εγγύηση στα μετόπισθεν. Εξαιρετικός στο μαρκάρισμα ένας-με-ένα, ψυχραιμία στο κράτημα και μοίρασμα της μπάλας αλλά και καθοδηγητής της ομάδας και στα δύο άκρα του παρκέ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως περιορίστηκε μόνο σε αμυντικά καθήκοντα μιας και πρόλαβε να σκοράρει 5 φορές. Μελανό σημείο η αποβολή του στον αγώνα με την ΑΠΕΑ Αρακαπά την 13η αγωνιστική, γεγονός που στέρησε από την ομάδα τον καλύτερό της αμυντικό για 4 αγωνιστικές.

kapsis13

Ονοματεπώνυμο: Παναγιώτης Καψής
Αριθμός: 13
Γκολ: 2

Ο έτερος Αραδιππιώτης κατάφερε να κερδίσει εντυπώσεις και αγωνιστικά λεπτά με την πάροδο του χρόνου, με αποκορύφωμα την συμπερίληψή του στην αρχική πεντάδα στον εντος έδρας αγώνα με τον σκληροτράχηλο Εθνικό Λατσιών. Φάνηκε άτυχος μιας και στο συγκεκριμένο παιχνίδ αποχώρησε τραυματίας εντούτοις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έδωσε λύσεις όπου χρειαζόταν. Αποκορύφωμα το παρθενικό του γκολ απέναντι στην Α.Π.Ε.Αρακαππά την προτελευταία αγωνιστική, με το οποίο η ομάδα μας είχε πάρει προσωρινά προβάδισμα 3-2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ