Να μη χαθεί η ευκαιρία

Κάθε γεγονός όσο δυσάρεστο ή ευχάριστο και να είναι, προσφέρει σε άλλους ευκαιρίες και σε άλλους απειλές. Στην προκειμένη περίπτωση η παγκόσμια οικονομική κρίση πλήττει τα ήδη βεβαρυμμένα οικονομικά δεδομένα της Ανόρθωσης. Από την άλλη πλευρά, παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρίας να γίνει ένα γενικό νοικοκύρεμα της ομάδας σε όλους τους τομείς.

Είναι μια διαδικασία μέσω της οποίας θα διαφανεί ποιοι πραγματικά Ανορθωσιάτες πονούν και αγαπούν το σωματείο. Προς Θεού δεν ταυτίζουμε το «Ανορθωσιατιλίκκι» με την οικονομική ευρωστία του καθενός και το κατά πόσο θα μπορεί να βρίσκεται στο γήπεδο κάθε εβδομάδα. Υπάρχουν όμως οι τρόποι να αποδείξει ο καθένας το τι σημαίνει το σωματείο γι’ αυτόν σε αυτή την δύσκολη, από κάθε άποψη, περίοδο.

Από την άλλη το Κυπριακό ποδόσφαιρο όντας μια μικρογραφία της κοινωνίας, απαιτεί και αυτό την σμίκρυνσή του σε ρεαλιστικά επίπεδα τόσο όσον αφορά τους μισθούς, όσο και όσον αφορά τους προϋπολογισμός και τα οικονομικά «ανοίγματα» γενικότερα. Με άλλα λόγια δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια για υψηλόμισθους υπαλλήλους αμφιβόλου ικανοτήτων και χρησιμότητας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ