Μπόρα είναι, θα περάσει!

Λοιπόν, τέλος τα κλάματα, τέλος η μουρμούρα, τέλος και οι αρνητικές σκέψεις! Έφυγε το κύπελλο, χωρίς να προκαλεί  έκπληξη αφού το σκορ του πρώτου αγώνα δεν μας άφηνε και πολλά περιθώρια για να ελπίζουμε. Η ομάδα μας σήμερα ήταν άτυχη αφού χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, σε αντίθεση με την Ομόνοια η οποία με μια ευκαιρία και ένα λάθος δικό μας πέτυχε δύο γκολ. Ο αγώνας αυτός ανήκει στο παρελθόν!

Μαζεύουμε δυνάμεις, φωνή, πόρωση και το Σάββατο κατακλύζουμε το Ναό για το σημαντικό αγώνα με την Άεκ. Η νίκη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, όχι μόνο για το βαθμολογικό όφελος αλλά και για να τονώσει την ψυχολογία της ομάδας σε αυτή την κρίσιμη αγωνιστική στιγμή.

Το κρατούμενο για μένα σήμερα, είναι η ενέργεια των ΜΑΧΗΤΩΝ,  οι οποίοι με το τέλος του αγώνα βρέθηκαν όλοι στην Ανατολική κερκίδα για να εμψυχώσουν τους παίχτες μας. Μια πολύ σωστή κίνηση αφού το μόνο που χρειαζόμαστε τώρα είναι ηρεμία και ενότητα. Ήμασταν μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ στις καλές στιγμές, δεν θα διαλυθούμε τώρα που μας έχει ανάγκη η ομάδα.Όλοι το Σάββατο στις 16:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», να δείξουμε τι πάει να πει ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΗ ψυχή.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ στις χαρές, ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ στις λύπες 

Υ.Γ : Συγχαρητήρια στις κοριτσάρες μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην γυναικεία πετόσφαιρα! Μας κάνετε περήφανους! Ας ελπίσουμε να ακολουθήσουν την πορεία σας και τα υπόλοιπα Ανορθωσιάτικα τμήματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ