Λέβι, ψιτ. Αλλαγές!

Μέχρι στιγμής σε σύνολο 25 αγώνων, η ομάδα μας είχε απώλειες στα 7. Πιο συγκεκριμένα, δεχθήκαμε την εκτός έδρας ήττα από την Νέα Σαλαμίνα, εξήλθαμε δύο φορές ισόπαλοι με την Α.Ε.Λ  και από μια με τον Απόλλωνα, Α.Ε.Κ, Ε.Ν.Π εντός και την Άχνα εκτός.

Χρονικά στην πρώτη απώλεια κόντρα στην Ε.Ν.Π, ο προπονητής  πραγματοποίησε τρεις αλλαγές, στο 63’ όπου στη θέση του Λαμπάν πέρασε τον Ιτζάκι ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα  αποβλήθηκε άδικα από τον Τράττο. Παρά το γεγονός ότι το σκορ παρέμενε στο 1-1 τόσο ο Λέβι,  όσο και ο αντίπαλος προπονητής  κράτησαν τις δύο αλλαγές τους για τις καθυστερήσεις. Πιο συγκεκριμένα ο Ζούλα πέρασε στην θέση του Ρέζεκ και ο Οχαγιόν στην θέση του Κάλβο.

Επόμενη απώλεια την 12η αγωνιστική όπου κόντρα στην ΑΕΛ εντός έδρας διεκόπη το νικηφόρο σερί. Στο ματς αυτό ο Λέβι πραγματοποίησε και τις τρεις αλλαγές του. Πιο συγκεκριμένα, στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε ο Μάστρου στην θέση του τραυματία Βαλβέρδ, ενώ στο 70’ ο Κόλιν πέρασε στην θέση του Σπαντάτσιο προκειμένου να θωρακιστούν τα μετόπισθεν λόγω της αποβολής του Σιέλη. Τελευταία αλλαγή ήταν ο Οκκάς ο οποίος στο 85’ πέρασε στην θέση του Ιτζάκι.

Επόμενη απώλεια κόντρα στον Απόλλωνα την 18η αγωνιστική όπου και εξήλθαμε ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Οι συνθήκες  πανομοιότυπες  όπως με την ΑΕΛ. Η ομάδα μας δέχεται κόκκινη κάρτα στο 45’ κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Λαμπάν να πάρει την θέση του Οχαγιόν. Οι επόμενες δύο αλλαγές ήταν οι Λαβόρδε και Ιτζάκι να περνούν στο 71’ και 83 αντίστοιχα στην θέση των Οκκά και Κάλβο. Η παρουσία του Ιτζάκι στο ματς μας άφησε με την εντύπωση πως μπορούσε να χρησιμοποιηθεί πολύ νωρίτερα.

Στη μοναδική ήττα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, ο Λέβι πραγματοποίησε και τις τρεις αλλαγές του. Πρώτη του κίνηση στην σκακιέρα ήταν η διπλή αλλαγή στο 69’ όπου ο Οκκάς πέρασε στη θέση του Ιτζάκι και ο Ρουί Ντουάρτε στην θέση του Άντιτς,  ενώ την τελευταία αλλαγή την κράτησε για το τελευταίο πεντάλεπτο όπου ο Αλέξα πέρασε στην θέση του Σκοπελίτη

Στο ματς κόντρα στον Εθνικό Άχνας ο Ρόνυ Λέβι περιορίστηκε στις δύο αλλαγές. Την πρώτη την πραγματοποίησε στο 62΄ ρίχνοντας τον Κάλβο στην θέση του Σκοπελίτη ενώ η δεύτερη αλλαγή έγινε 9 λεπτά αργότερα με τον Οκκά να παίρνει την θέση του Ρέζεκ.

Κόντρα στην Α.Ε.Κ ο Ρόνυ Λέβι πρωτοτύπησε  πραγματοποιώντας μόνο μια αλλαγή και αυτή ήταν η καθιερωμένη, καθώς στο 77’ στην θέση του Ρέζεκ πέρασε τον Οκκά.

Μπορεί  να επέστρεψε στις τρεις αλλαγές με την ΑΕΛ αλλά συνεχίστηκε η  κωλυσιεργία στην πραγματοποίηση των αλλαγών. Με τον Ρονκάτο να περνά  στην θέση του Οκκά  στο  55’ οι προσδοκίες ότι θα γινόταν νωρίς η δεύτερη αλλαγή ήταν μεγάλες. Λίγο τα τέρματα λίγο η εξέλιξη του αγώνα, προτίμησε να αφήσει την δεύτερη αλλαγή για το 85’ και την τρίτη που ακόμη δεν κατάλαβε κανείς, γιατί την πραγματοποίησε για το 93’.

Συνοψίζοντας,  σε 4 από τα 7 ματς που είχαμε απώλειες είτε δεν έγιναν όλες οι αλλαγές είτε έγιναν καθυστερημένα. Αναφερόμαστε σε αυτά με Ε.Ν.Π και τα τελευταία τρία κόντρα σε Εθνικό, Α.Ε.Κ και ΑΕΛ. Στις δύο εντός έδρας απώλειες με την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα οι συνθήκες του παιχνιδιού ήταν ιδιαίτερες καθώς έγιναν αλλαγές για να καλυφθούν οι αποβολές ποδοσφαιριστών, που είχε ως αποτέλεσμα  την διαφοροποίηση της τακτικής και συνεπώς των αλλαγών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ