Και κάποτε που με πληγώνεις, πιο δυνατά θα τραγουδώ!

Καλημέρα σε όλους τους Ανορθωσιάτες και τις Ανορθωσιάτισσες!

Ό,τι κι αν έγινε τις τελευταίες αγωνιστικές, όση ατυχία κι αν μας κατατρέχει, όσο κι αν τους “θέλει” η μπάλα (και κάποιοι άλλοι..) τώρα τελευταίως, δεν πρέπει να μας πτοεί! Η ομάδα αποδίδει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο και κανένας αντίπαλος δεν είναι ικανός να τη σταματήσει, παρά μόνο ο κακός της εαυτός. Κανένα Αποέλ, καμιά Αέλ, κανένας Παναγή και κανένας Τσαγγάρης. Μόνο ο κακός της εαυτός και η “άτιμη” η μπάλα. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να αρχίσουμε τα μοιρολόγια για το ότι χάθηκε (προσωρινά) η κορυφή και να αρχίσουμε πάλι την πάλια συνήθεια, την επίρρηψη ευθυνών σε παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι πίστη στην ομάδα και προπαντός ΣΤΗΡΙΞΗ και αυτός ο τίτλος θα έρθει, δεν μπορεί να χαθεί αν δεν τον χάσουμε από μόνοι μας! Μόνο με αυτοκτονία χάνεται αυτό το πρωτάθλημα! Όσο κι αν προσπαθήσουν δεν μπορούν να μας το πάρουν, αν δεν τους αφήσουμε εμείς! Τώρα είναι η δική μας ώρα, η ώρα του μεγάλου Ανορθωσιάτικου κόσμου που με την παθιασμένη παρουσία του στα γήπεδα στις εναπομείναντες αγωνιστικές θα πάρει τον Φοίνικα και θα τον ανεβάσει ξανά στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου, εκεί όπου δικαιωματικά αξίζει να βρίσκεται.

Τί κι αν το +6 έγινε -1! Τον Μάη εμείς θα πανηγυρίζουμε! Από πού πηγάζει όλη αυτή η σιγουριά; Κατ’ αρχήν φέτος η διαφορά δυναμικότητας της ομάδας με όλες τις υπόλοιπες είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Αυτό φάνηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, με αποκορύφωμα την 8η του Δεκέμβρη στο ΓΣΠ. Κόντρα σε αυτούς που έχουμε να αντιμετωπίσουμε άλλες 3 φορές, τίς δύο μάλιστα μέσα στον Ναό. Πώς μπορούν να λένε ότι το πρωτάθλημα είναι πλέον στα πόδια τους; Πήγανε στο +10 και δεν το πρόσεξα; Ξέχασαν φαίνεται πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Πώς μπορούμε να μην τους ικανοποιήσουμε και φέτος;

Λοιπόν, το μεγαλύτερο σας λάθος είναι που μας βάλατε δύσκολα. Γιατί τα δύσκολα είναι που μας πορώνουν πιο πολύ, τα δύσκολα είναι που μας ανοίγουν την όρεξη, τα δύσκολα μας αρέσουν!

Και κάτι τελευταίο προς τους φίλους μου τους Αποελίστες: θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που τα βάλατε μαζί μας και μας κερδίσατε. Πάει καιρός ε; Γι’ αυτό ακριβώς μας φοβάστε, γι’ αυτό προσπαθείτε απεγνωσμένα, μα θα σας μείνει ο καμός! Γιατί με τους άλλους μπορεί να τα καταφέρνετε, όχι όμως και μαζί μας, έτσι;

ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!

ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ, ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!

Ο Γαλαζοαίματος

Υ.Γ. Εγώ προσωπικά, ως Γαλαζοαίματος, ενίσταμαι στην απόφαση της Δικαστικής για τιμωρία αποκλεισμού 3 αγωνιστικών στον κ. Χατζηλιάση. Η απόφαση αυτή είναι επιεικώς απαράδεκτη και δεν λαμβάνει υπόψην το “κοινό περί δικαίου αίσθημα”. Κοινώς, ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΧΑΤΖΗΛΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ!

Υ.Γ.2. Ο χειρότερος σας εφιάλτης είναι εδώ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ