Η κρίση φέρνει επενδύσεις

Με τον προϋπολογισμό  αναγκαστικά να συρρικνώνεται, τα έσοδα να λιγοστεύουν επικίνδυνα και την κρίση στο κόσμο να μειώνει την προσέλευση, αναπόφευκτα  η ομάδα μας καλείται να βρει νέους τρόπους εισροής ρευστού.

Πλέον, το ρόστερ της ομάδας πρέπει και επιβάλλεται να περιέχει ποδοσφαιριστές με μεταπωλητική αξία. Ωραίες οι μεταγραφές αεροδρομίου και των φτασμένων ποδοσφαιριστών αλλά θα πρέπει να γίνονται με μέτρο καθώς, η ομάδα μας καλείται να στραφεί σε νεαρούς και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές Κύπριους και μη, ενώ η ανάγκη για εξεύρεση νέων Λαβόρδε λόγω κρίσης είναι αναγκαία.

Στο παρελθόν, πρόσφατο και μη, η ομάδα μας διοχέτευσε αρκετούς ποδοσφαιριστές στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο Ομπίκου πήγε στην Ολλανδική Φέγιερνοντ για 200.000 δολάρια, ο Κετσπάγια στην Α.Ε.Κ για 200.000 λίρες, ο Κυριάκοφ πωλήθηκε στην Σκωτσέζικη Αμπερτήν για ένα ποσό κοντά στις 500.000 λίρες ,το ίδιο και ο Γκόγκιτς στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Αργότερα ήταν η σειρά των Κρισμάρεβιτς, Οκκά και Εγκωμίτη να οδεύσουν στην Θεσσαλονίκη και τον Π.Α.Ο.Κ και πιο πρόσφατα, το 2008, ο Μποαβεντούρα πήγε στην Μέταλιστ.

Οι επιτυχίες των κυπριακών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αύξησαν και τα μάτια που παρακολουθούν το ποδόσφαιρο της χώρας μας, έτσι με σωστές και μεθοδικές κινήσεις μπορούν να αποκτηθούν οι ποδοσφαιριστές που η πορεία τους στην Ανόρθωση θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μια ευρωπαϊκή καριέρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ