Η εκκαθάριση της κακής από την καλή Ανόρθωση

Από το παιγνίδι με τη Σαλαμίνα και μετά, αυτό που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι η Ανόρθωση που βλέπαμε νωρίτερα στη χρονιά. Κάτι πάει λάθος και είναι φανερό, και αυτοί που έχουν την ευθύνη της ομάδας, εδώ και δύο μήνες δεν κατάφεραν να διορθώσουν την κατάσταση.

Το +6 έγινε σε έξι αγώνες -6, ενώ στο ενδιάμεσο κατεβήκαμε στο θεσμό του Κυπέλλου μόνο για τουρισμό. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε ότι η κατάσταση δεν μπορεί να γίνει χειρότερη, γιατί μπορεί να γίνει.

Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε ένα ηλεκτροσόκ, για να διεκδικήσουμε τις λίγες πιθανότητες που μπορούμε για τον τίτλο. Το -6 είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για το ΑΠΟΕΛ, και για να έχεις ελπίδες να διεκδικήσεις τον τίτλο, πρέπει να κάνεις ένα σερί νικών και την ίδια ώρα να έχει απώλειες η ομάδα της Λευκωσίας.

Ποιο θα είναι αυτό το ηλεκτροσόκ που χρειαζόμαστε, δεν είμαστε οι αρμόδιοι για να το εφαρμόσουμε. Πρέπει οι διοικούντες να ζυγίσουν τα δεδομένα της στιγμής αυτής, και να πάρουν άμεσες αποφάσεις. Δεν υπάρχει, κυριολεχτικά, λεπτό για χάσιμο αν θέλουμε να διεκδικήσουμε αυτό που πετάξαμε το τελευταίο δίμηνο.

Πρέπει να ξεχωρίσει τι είναι καλό και τι είναι κακό για την Ανόρθωση αυτή τι στιγμή. Ας «κουρέψουν» το κακό, και να χτίσουν πάνω στο καλό. Αλλά σήμερα. Όχι αύριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ