Εσύ που θα είσαι;

Παρατηρώντας τον κόσμο που αποχωρούσε με σκυμμένα κεφάλια ή μουρμουρώντας ήρθαν στο μυαλό μου εικόνες από παλαιότερες χρονιές όταν η απογοήτευση είχε εγκατασταθεί στο Παπαδόπουλος.

Με το πέρασμα των ημερών και των όσων αποκαρδιωτικών έφερε, είχα  την ευκαιρία να κάνω μια πιο ψύχραιμη αποτίμηση της κατάστασης και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τίποτα δεν είναι ίδιο. Η φετινή χρονιά είναι διαφορετική από όλες τις απόψεις. Έχουμε την καλύτερη ομάδα και αυτό είναι αναντίλεκτο γεγονός. Η διαπίστωση αυτή έχει χιλιοειπωθεί από φίλους και εχθρούς της ομάδας. Επιπλέον είμαστε για πρώτη φορά στην μεταΤιμούρ εποχή πιο μονιασμένοι από ποτέ. Ο κόσμος έχει επιστρέψει στο γήπεδο και για πρώτη φορά πιστεύει στη συντριπτική του πλειονότητα πως μπορούμε! Το μόνο που απομένει είναι να αφήσουμε κατά μέρος την ηττοπάθεια και να πάρουμε ότι δικαιωματικά μας αξίζει.

Το ότι δερνόμαστε από μια πρωτοφανή γκίνια δεν πρέπει να μας παραπλανεί. Η ομάδα μας δεν είναι στα καλύτερα της, όχι επειδή έχει αλλάξει κάτι δραματικά στο αγωνιστικό μέρος, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ο βαθμολογικός πίνακας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και αυτό αργά ή γρήγορα θα αποδειχθεί. Ακόμη και οι πιο απαισιόδοξοι οπαδοί μας δεν θα περίμεναν πως η ομάδα θα γκρεμιζόταν από την πρώτη θέση και θα έχανε το πλεονέκτημα που διατηρούσε.

Όλα αυτά όμως είναι δεδομένα προσωρινά. Η Ανόρθωση έχει να δώσει ίσως τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς. Νίκη ισοδυναμεί με αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να σταθούμε όλοι δίπλα της και να αποδείξουμε πόσο πολύ το θέλουμε. Η επιλογή της κριτικής είναι η εύκολη λύση. Το να αγκαλιάσουμε την ομάδα και να την οδηγήσουμε σε ακόμα μια επιτυχία είναι αυτό που έχουμε χρέος να κάνουμε.

Θα είμαι εκεί, γιατί το πιστεύω πως τίποτα και κανένας δεν μπορεί  να μας στερήσει τον τίτλο.

Θα είμαι εκεί γιατί η Ανόρθωση με έχει μάθει να μην την αγαπώ επιλεκτικά.

Θα είμαι εκεί γιατί ο φοίνικας θα ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του όπως το έχει κάνει αμέτρητες φορές.

Θα είμαι εκεί γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι κάπου αλλού. ΕΣΥ;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ