Είσαι καραγκιόζης ρε!

Έλα στο ΝΑΟ ρε καραγκιόζη την τελευταία αγωνιστική να δεις ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Έλα στο ΝΑΟ ρε απόθεμα της φύσης! Ο νους σου είναι τσας πιο πολλής που του κάττου ρε. Και ξέρεις γιατί; Για να μπορείς να διασταυρώνεις το δρόμο άμπα τζαι τσιλλήσει σε κανένα αυτοκίνητο γιατί μετά:

– Δεν θα υπάρχει Κυπριακό Ποδόσφαιρο
– Θα κλείσει η ΚΟΠ
– Θα αυτοκτονήσει ο Τάκης
– Θα κλαίνε ακατάπαυστα τα τσιράκια σου
– Θα αποτελέσουν είδος προς εξαφάνιση οι πίθηκοι, κοτσινόκωλοι, χιμπατζήδες και όλη σου η οικογένεια

…αλλά εμείς θα κάμουμε πάρτυ ρε τράουλλε στο ΝΑΟ με σούβλες και μπύρες γιατί θα ησυχάσει η κκελλέ μας που τα καραγκιοζιλίκια και τις κουταμάρες που ξεστομίζεις. Αποθημένο ον της κοινωνίας. Κατουρούν σου οι shύλλοι ρε!

Το λοιπόν, νομίζω είναι 99.. οξά εν της ΜΤΝ.. Ναι εν της ΜΤΝ ο σκατάς.. Άρα έχουμε 96.. οι οι οι! Παρετάτε και εν να αρκέψει τωρά “ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑ”, ο μαμμόθρεφτος! “Μάμμααααααααααα”.. Μανάτζι τζαι πιττάτζι!

Απολογούμαι για τον τρόπο μου σε όλους του αναγνώστες αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της. Κάποτε πρέπει να μπει μια ΤΕΛΛΑ στο στόμα τούτου του πίθηκου έτσι ώστε να υπάρξει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ!

-ΜΟΝΟΝ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ- και στο ΝΑΟ θα κάθεστε όπου θέλουμε εμείς ή δεν θα’ρχεται κανείς- Όσο για σένα κύριε Χιμπατζή εν κρατημένη η θέση σου στο ΝΑΟ.. με ΕΝΑ ΠΑΛΛΟΥΤΖΙ ΠΑΝΩ!

Σας χαιρετώ,
Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ