Δυο μέρες και ξανά παιχνίδι

Δυο μέρες έχουν περάσει από τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην Αγία Νάπα και αύριο οι ποδοσφαιριστές μας μπαίνουν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο για ένα καινούργιο ενενηντάλεπτο και στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Το αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι είναι δύσκολο. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη που είναι πολύ σημαντική πριν τα ντέρμπι.

Ο Ρόνι Λέβι έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός του άτυχου Βαλεντίνου Σιέλη ο οποίος τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας και θα μείνει αρκετό καιρό εκτός. Έτσι ο τεχνικός της ομάδας θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα έτσι ώστε να πάρει αυτή την πολύ σημαντική νίκη.

Ο κόσμος που θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας θα πρέπει να είναι εκδηλωτικός όπως μας έχει συνηθίσει φέτος και να αφήσει τα μουρμουρητά στην άκρη. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και δεν πρέπει να πέφτει… καρφίτσα στο Δασάκι της Άχνας αύριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ