Διοίκηση: Δεν καταγγέλλει διαιτητές, καταδικάζει βεβήλωση μνημείων

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση σχετικά με τη χθεσινή διαιτησία αλλά και τους νυχτοβάτες του Παπαδόπουλος. Αναλυτικά:

“Σήμερα 3 Μαρτίου του 2013, 56 χρόνια μετά την ηρωική θυσία του Ανορθωσιάτη Γρηγόρη Αυξεντίου, του Επίτιμου μας Προέδρου, κάποιοι “γνωστοί-άγνωστοι”, κάποιοι θρασύδειλοι “ελληνάρες” επέλεξαν τις πρώτες πρωινές ώρες να προβούν σε κακόβουλες ζημιές στο άγαλμα του Αντώνη Παπαδόπουλου, καθώς και στο Μνημείο για τους Ήρωες του Μαρί, τους Πεσόντες και τους Αγνοουμένους του 1974, που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου της Ανόρθωσης, “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Η αισχρότητα σε όλο της το μεγαλείο και απλά τους αφήνουμε στην κρίση του κόσμου. Μερίδα των ΜΜΕ χωρίς καν να έχει έστω μία ένδειξη, έσπευσε να δικάσει και να καταδικάσει δικούς μας οπαδούς για πρόσφατη ζημιά, την στιγμή που γίνονται συνεχείς και κακόβουλες ζημιές σε οικήματα των οπαδών μας στην Λεμεσό, αλλά εκεί ούτε λέξη. Είμαστε περίεργοι να δούμε αν θα καλυφθεί καταρχάς αυτό το γεγονός και κυρίως για τον τρόπο που θα καλυφθεί.

Όσον αφορά στο χθεσινό παιχνίδι έχουμε αποφασίσει τελικά όπως δεν καταγγείλουμε τη διαιτησία των Μάριου Νικολάου, Σταύρου Πέλεκη, Ανδρέα Π. Ανδρέου και Θωμά Μούσκου. Ο λόγος που δεν καταγγέλλουμε είναι για να μη συμβάλουμε οικονομικώς στον παχυλό μισθό του κ. Ρέικβαρντ, καθώς θα τη ρίξει και αυτή στα σκουπίδια όπως έκανε και με την προηγούμενη μας καταγγελία, για την οποία δικαιωθήκαμε από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά όχι από τον κ. Ρέικβαρντ.

Δεσμευόμαστε όμως στο κόσμο της Ανόρθωσης αλλά και σε όλο το φίλαθλο κοινό, ότι θα καταγγέλλουμε τις σε βάρος μας διαιτησίες με ανακοινώσεις στα ΜΜΕ και κριτής δεν θα είναι ο κ.Ρέικβαρντ αλλά ο κόσμος.

Έχουμε μάθει και να χάνουμε και να πληρώνουμε τα δικά μας λάθη, κάνοντας την αυτοκριτική μας. Αυτό όμως που δεν θα ανεχθούμε πλέον είναι να πληρώνουμε λάθη τρίτων και δυστυχώς είναι η πολλοστή φορά φέτος που έχουμε βαθμολογικό κόστος, λόγω λαθών τρίτων. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δεν θα πούμε περισσότερα, απλά υπενθυμίζουμε και τονίζουμε σε όλους ότι είμαστε η Ανόρθωσις Αμμοχώστου με ότι αυτό συνεπάγεται και ο νοών νοείτο.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ