Βρήκε και τους ακραίους

Στη διάσκεψη τύπου μετά τον επαναληπτικό με την Ομόνοια για το Κύπελλο, ο Ρόνι Λέβι είπε πως είχε κατασταλάξει στους δύο που θα χρησιμοποιούσε στο κέντρο της άμυνας. Και τρεις ημέρες αργότερα, στο παιγνίδι με την ΑΕΚ, είδαμε τους Ίλιτς και Γκάλαμαζ να παίρνουν θέση βασικού. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιγνίδι πρωταθλήματος, μετά και αυτό με τον Εθνικό, που ο Λέβι χρησιμοποιούσε μαζί τους δύο στο κέντρο της άμυνας.

Όπως είδαμε και στα δύο αυτά παιγνίδια, για τα άκρα της άμυνας χρησιμοποίησε Ντουάρτε και Άντιτς, κάτι που δείχνει πως καταστάλαξε και στους δύο που έχει στο μυαλό του για τις βασικές επιλογές στις θέσεις αυτές.

Ο Ντουάρτε αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για να δώσει περισσότερη επιθετικότητα στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Άντιτς να μετατίθεται μόνιμα στα αριστερά, θέση που απέδωσε καλά σε αρκετούς αγώνες, με καλύτερη του εμφάνιση του στο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Αν και τον Ιανουάριο αποκτήθηκε και ο Αβραάμ, ο Κύπριος άσος ακόμη να βρει θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας, παρά το ότι με Ολυμπιακό και Σαλαμίνα αγωνίστηκε βασικός σαν αριστερός ακραίος αμυντικός. Με τον τραυματισμό του Κάλβο, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να δούμε τον Αβραάμ να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης στον αγώνα του Τσιρείου, είτε σαν βασικός είτε σαν αλλαγή.

Από τη στιγμή που φαίνεται ότι ο Λέβι θα χρησιμοποιεί Ντουάρτε και Άντιτς στα δύο αμυντικά άκρα, αυτό δίνει την ευχέρεια στον Ισραηλίτη τεχνικό να εκμεταλλευτεί τον Αβραάμ στην επίθεση, κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Όπως είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα, Άντιτς, Ίλιτς, Γκάλαμαζ και Ντουάρτε είναι οι επικρατέστεροι για να στελεχώσουν την αμυντική γραμμή στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ