Αντίδραση για την κλήρωση κυπέλλου

Συνέντευξη στο anorthosis24.net έδωσε ο υπεύθυνος του τμήματος φούτσαλ, Ανδρέας Παπαλλής, με αφορμή την κλήρωση του κυπέλλου που έφερε την ομάδα μας αντιμέτωπη με τον Λεβαδιακό Λειβαδιών. Ως γνωστόν διεξήχθηκε χθες κλήρωση για την φάση των 16 του θεσμού, με την ομάδα μας να αποτελεί μία εκ των δύο αντιπροσώπων της τρίτης κατηγορίας.

Anorthosis24: Ανδρέα, μια πρώτη εικόνα για την δυναμικότητα του προσεχούς μας αντίπαλου;

Ανδρέας Παπαλλής: Η κλήρωση έτσι κι αλλιώς θα ήταν δύσκολη ανεξαιρέτως αντιπάλου, ωστόσο έχουμε να αντιμετωπίσουμε για μια ομάδα που την νέα χρονιά θα παίζει στην Α’ κατηγορία, ενώ κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια μια αγωνιστική πριν το τέλος. Πρόκειται για μια ομάδα με σταθερή διοίκηση και στήριξη από το τοπικό χωριό σε όλους τους τομείς.

Anorthosis24: Ποιός ο στόχος της ομάδας λαμβάνοντας υπόψη και τη δυναμικότητα του αντιπάλου;

Ανδρέας Παπαλλής: Η πρόκριση είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος. Με το όνομα και μόνο της «Ανόρθωσης» δεν μπορούμε να επιζητούμε τίποτα λιγότερο. Ωστόσο αναγνωρίζουμε τόσο την διαφορά εμπειρίας, όσο και δυναμικότητας του Λεβαδιακού.

Anorthosis24: Υπάρχει πληροφόρηση για την ακριβή ημερoμήνια της αναμέτρησης;

Ανδρέας Παπαλλής: Όχι ακόμα, η μόνη πληροφόρηση που έχουμε τη δεδομένη στιγμή είναι ότι θα είναι την πρώτη ή δεύτερη μέρα του Απρίλη. Θα είναι μονός αγώνας ο οποίος κατόπιν κλήρωσης θα διεξαχθεί στην έδρα του αντιπάλου.

Anorthosis24: Προβληματίζει η έλλειψη επίσημων υποχρεώσεων;

Ανδρέας Παπαλλής: Σίγουρα θα ήταν καλύτερο αν είχαμε κάποιους αγώνες στα πόδια μας, ωστόσο οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με τη συμμετοχή παικτών που θα μας ενισχύσουν τη νέα χρονιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ