Ανακοίνωση της Ανόρθωσης με καρφιά στη διαιτησία

Ανακοίνωση εξέδωσε η επίσημη Ανόρθωση, με την οποία ζητάει ένα τίμιο πρωτάθλημα και ρίχνει τα καρφιά της στη διαιτησία. Συγκεκριμένα, αναφέρεται χαρακτηριστικά στον διαιτητή Δημήτρη Χρυσοστόμου και την ανομοιομορφία στις αποφάσεις του με τους βοηθούς Μιχάλη Σωτηρίου και Αγγέλα Κυριάκου, ενώ τονίζεται πως το πρωτάθλημα πρέπει να κρίνεται από τους πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι οι διαιτητές και άλλοι εμπλεκόμενοι. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανοικτή επιστολή,

Σε κάθε ενδιαφερόμενο-εμπλεκόμενο,

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία. Ζητούμε λοιπόν ένα τίμιο πρωτάθλημα. Τι εστί τίμιο:

1. Ένα πρωτάθλημα που θα κριθεί αποκλειστικά και μόνο εντός των τεσσάρων χαραγμένων γραμμών του γηπέδου και όχι «με το έτσι και το θέλω».

2. Ένα πρωτάθλημα που θα το κρίνουν αποκλειστικά και μόνο οι πρωταγωνιστές του και αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και όχι οι διαιτητές ή/και οποιοιδήποτε άλλοι εμπλεκόμενοι.

3. Ένα πρωτάθλημα με ομοιομορφία αποφάσεων από τους διαιτητές. Μπορείτε να ρωτήσετε τον διαιτητή Δημήτρη Χρυσοστόμου και τους βοηθούς Μιχάλη Σωτηρίου και Αγγέλα Κυριάκου να σας εξηγήσουν τι εστί ομοιομορφία αποφάσεων. Αν πάλι δεν καταφέρετε να τους βρείτε για να σας εξηγήσουν μπορείτε να δείτε τον πίνακα κίτρινων και κόκκινων καρτών. Όταν τον δείτε μην συγχυστείτε, είναι ο ορισμός της ανομοιομορφίας ο συγκεκριμένος πίνακας.

Εμείς εξαιτίας όλων αυτών που αναφέραμε έχουμε βαθμολογικό και οικονομικό κόστος. Κριτής δικός μας όλο το φίλαθλο κοινό που δεν ανέχεται πλέον αυτά που γίνονται γιατί πραγματικά , «εν αντροπή, θωρούν μας».

Εν κατακλείδι απαιτούμε ένα τίμιο πρωτάθλημα το οποίο θα κατακτήσει η καλύτερη ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ