Ανάγκη να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι

Η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα μας στο φετινό της ρόστερ είναι αδιαμφισβήτητη. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ανεξαιρέτως είναι ποιοτικοί και καθένας απ’αυτούς μπορεί να αντικαταστήσει επάξια την απουσία οποιουδήποτε στην ομάδα. Το κλειδί λοιπόν, είναι να βρίσκονται όλοι ετοιμοπόλεμοι. Αυτό θα πρέπει να κοιτάξει ο Ρόνι Λέβι και ενόψει των οκτώ κρίσιμων εναπομείναντων παιχνιδιών.

Για παράδειγμα, ο Ισραηλίτης τεχνικός της ομάδας μας, παρέταξε την ίδια ενδεκάδα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Συγκεκριμένα με Εθνικό Άχνας και ΑΕΚ δεν είχε προβεί σε καμία αλλαγή στην αρχική εντεκάδα. Δεν μπορεί να κατακριθεί όμως γι’αυτό, αλλά από τη στιγμή που διαθέτεις στο ρόστερ πάμπολλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές έχεις την ευχέρεια να προβαίνεις σε ανακατατάξεις στο αρχικό σχήμα ούτως ώστε να κρατάς όλους τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση.

Αυτό αναμένεται να πράξει στο ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Θέση βασικού διεκδικούν οι Γιαννάκης Οκκάς, Βίνσεντ Λαμπάν και Ανδρέας Αβραάμ που στα προηγούμενα παιχνίδια έδιναν λύσεις από τον πάγκο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ