Μπλε τα κανόνια του πρωταθλήματος

Με τα τρία τέρματα που πρόσθεσε στο ενεργητικό του την Κυριακή (τέσσερα πέτυχε στην πραγματικότητα αλλά τα τρία μέτρησαν) ο Μπαράκ Ιντζχάκι, αλλά και με το γκολ του Γιάννου Οκκα προκύπτει έναπολύ ενδιαφέρον στατιστικό. Στους λίστα με τους πρώτους εννέα σκόρερ του πρωταθλήματος βρίσκονται από προχθές τέσσερεις παίκτες της ομάδας μας!

Συγκεκριμένα οι εννέα πρώτοι σκορερ (δηλαδή αυτοί που πέτυχαν επτά γκολ και πάνω) είναι οι ακόλουθοι:

1. Ατόρνο 13
2. Ρέζεκ 12
– Σπαντάτσιο 12
4. Μαντούκα 10
5. Παπουλής 8
– Ενρίκε 8
7. Οκκάς 7
– Ιτζάγκι 7
– Βουό 7

Προκύπτει πως απο τα 84 γκολ που πέτυχαν τα.. κανόνια του πρωταθλήματος οι δικοί μας τέσσερις έχουν πετύχει τα 38 και ποσοστό σχεδόν 46%. Το ότι η ομάδα βρίσκει λύσεις από πολλούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές είναι άλλη μια απόδειξη του πόσο επικίνδυνη είναι η επίθεση της ομάδας φέτος. Μάλιστα αν προσθέσουμε τα έξι τέρματα των Λαβόρδε (4) και Κάλβο (2), μένουν μόνο τρία τέρματα που δεν έχουν επιτευχθεί από κεντρικούς επιθετικούς, ακραίους επιθετικούς και επιθετικά χαφ.

Με τον Ατόρνο μάλλον να σταματά στα 13, ευχή μας είναι να δούμε Ρέζεκ και Σπαντάτσιο να σκαρφαλώνουν σύντομα και να μένουν στην κορυφή του πίνακα. Ελπίζουμε επίσης να δούμε και τους άλλους δύο να ανεβαίνουν μερικές θέσεις και γιατί όχι να μην τερματίσουμε κατέχοντας τις πρώτες τρεις ή τέσσερεις θέσεις του βάθρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ