Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Θεμιστόκλειο

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τη Μεγάλη Κυρία, η οποία καλείται να ξεπεράσει τα όποια μικροπροβλήματα αντιμετωπίζει ο Μάριος Κοντός και να τα δώσει όλα για όλα, παίρνοντας την υπερπολίτιμη νίκη στο αποψινό ντέρμπι.

Συμπαραστάτης στην προσπάθεια των πετοσφαιριστών μας, αναμένεται να είναι ο υπέροχος γαλανόλευκος κόσμος, που επιδεικνύει ιδιαίτερο, ζωηρό ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Οργανωμένοι και μη, θα γεμίσουν το κλειστό στα Πολεμίδια που αποτελεί την προσωρινή μας έδρα, αλλά ταυτόχρονα θα δώσουν και τον απαραίτητο παλμό στους παίχτες μας από τις εξέδρες. Φτιάχνοντας μια καυτή ατμόσφαιρα, πάντα σε αθλητοπρεπή πλαίσια, κανένας αντίπαλος δεν έχει ελπίδα στο Θεμιστόκλειο. Διευκρινίζουμε για τους κατόχους διαρκείας, ότι οι κάρτες τους ισχύουν κανονικά σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των πλέι-οφ, αλλά και του κυπέλλου!

Θυμίζουμε ότι η Ανόρθωσις είναι επικεφαλής στη βαθμολογία με 27 βαθμούς σε 15 παιχνίδια, όσους έχει και η αποψινή αντίπαλος Νέα Σαλαμίνα, με χειρότερη όμως αναλογία σετ. Η ΑΕΚ καραδοκεί με 26 βαθμούς, ενώ πιο πίσω βρίσκεται η Αναγέννηση με 24.

Στις επόμενες δυο αγωνιστικές, η ομάδα μας κατασκηνώνει στο Σπύρος Κυπριανού, όπου αντιμετωπίζει διαδοχικά ΑΕΚ και Σαλαμίνα. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς τη σπουδαιότητα του αποψινού αγώνα που αρχίζει στις 20:00 και τη σημασία που θα έχει η δική μας παρουσία!

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα μας, στο anorthosis24.net/LIVE

live salamina

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ