Το απίστευτο ρεκόρ για Γκίνες του Ιτζάγκι!

Ένα απίστευτο ρεκόρ έχει δημιουργήσει ο Ισραηλίτης επιθετικός της ομάδας μας Μπαράκ Ιτζάγκι, που όμοιο του μπορεί να μην έχει ξανασυμβεί! Στα τρία τελευταία παιγνίδια της ομάδας μας, ο Ιτζάγκι έχει πετύχει επτά τέρματα σε επτά τελικές προσπάθειες που είχε, δηλαδή είχε ευστοχία 100%! Από αυτά τα επτά, τα έξι μέτρησαν, καθώς το τέταρτό του με τον Ολυμπιακό ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ.

Στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την Αλκή, με μία κεφαλιά του πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης. Στο παιγνίδι με την Ομόνοια, σε δύο τελικές προσπάθειες που είχε, πέτυχε τα πρώτα δύο από τα συνολικά τρία τέρματα της ομάδας μας. Τελευταίο χρονικά παιγνίδι, αυτό με τον Ολυμπιακό όπου σε τέσσερις τελικές προσπάθειες σημείωσε τέσσερα τέρματα, με το τέταρτο όπως είπαμε να ακυρώνεται λανθασμένα.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό, είναι ότι στον επαναληπτικό με την Αλκή ένα λάθος διώξιμο του με το κεφάλι, κατέληξε και αυτό στα δίχτυα, αυτή την φορά όμως στο δικό μας τέρμα, πετυχαίνοντας έτσι και ένα αυτογκόλ!

Πραγματικά τα στατιστικά του Ισραηλίτη τα τελευταία τρία παιγνίδια ίσως να μην έχουν ξανακαταγραφεί, τουλάχιστον σε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ