Τεσσάρα με θετικά συμπεράσματα

Στο φιλικό παιχνίδι που τελείωσε πριν από λίγο, η ομάδα μας κέρδισε εύκολα την Ομόνοια Αραδίππου με 4-0.  Σκόρερ οι Σπαντάτσιο, Σκοπελίτης, Ρέζεκ και Γκάλαμας. Η Ανόρθωση παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη στον αγώνα έστω και αν το παιχνίδι δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία. Η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν εμφανέστατη αν και με αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Ο Ρόνι Λέβι ξεκίνησε τον αγώνα με τους Μάστρου, Άντιτς, Κόλιν, Γκάλαμαζ, Σιέλη, Αλέξα, Σκοπελίτη, Σπαντάτσιο, Λαβόρδε, Ρέζεκ και Ιτζχάκι. Η ομάδα μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και έδειξε εξ αρχής τις προθέσεις της. Το πάθος και η δύναμη ήταν αυτό που ξεχώριζε στους ποδοσφαιριστές μας. Το πείσμα από τις προηγούμενες κακές εμφανίσεις και τις δυο συνεχόμενες ήττες ήταν εμφανέστατο στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Το σκορ άνοιξε ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο σχετικά νωρίς στο παιχνίδι ενώ ο Γιάννης Σκοπελίτης σημείωσε το 2-0. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Γιαν Ρέζεκ είδε δίχτυα μετά από αρκετό καιρό. Έτσι τελείωσε το ημίχρονο με 3-0 υπέρ της ομάδας μας με μια σχετικά πολύ καλή εμφάνιση, αλλά να επαναλάβουμε ότι ο αντίπαλος δεν προσφερόταν για ασφαλή και σαφή συμπεράσματα. Να σημειώσουμε ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Μπάρακ Ιντζάκι έχασε 2 κλασσικότατες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο τεχνικός της ομάδας μας προέβη σε αρκετές αλλαγές. Συγκεκριμένα οι έντεκα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν οι Μάστρου, Ντουάρτε, Αβραάμ, Ίλιτς, Γκάλαμας, Λαμπάν, Αλέξα, Οχαγιόν, Κάλβο, Ρονκάτο και Ιντζάκι. Χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες και  με την ομάδα μας να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, το δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο πεσμένο σε σχέση με το πρώτο. Ένα δεκάλεπτο περίπου μετά την έναρξη του, ο Οχαγιόν εκτέλεσε το κόρνερ και ο υψηλόσωμος αμυντικός της ομάδας μας Γκεόργκι Γκάλαμας έπιασε την κεφαλιά και πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της Ανόρθωσης στο ανεπίσημο ντεμπούτο του. Για τον Γκάλαμαζ να αναφέρουμε ότι ήταν αρκετά καλός στα 65 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε και φάνηκε έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.  Στο 65′ περίπου λεπτό οι Ανδρέου και Οικονόμου πήραν τις θέσεις των Ιντζάκι και Γκάλαμας αντίστοιχα. Έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσ,ε με την ομάδα μας γύρω στο 75ο λεπτό να χάνει το πρώτο της πέναλτι για φέτος. Ο Τόνι Κάλβο ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι και ο Οχαγιόν αυτός που ανέλαβε να το εκτελέσει. Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας Αραδίππου έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε τη μπάλα. Έτσι έληξε ο αγώνας με την ομάδα μας να κερδίζει το παιχνίδι με 4-0.

Αρκετά καλή εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές απέναντι σε ένα αντίπαλο κατώτερης δυναμικότητας. Οι παίχτες μας έδειξαν ότι έχουν ξεπεράσει τα δυο προηγούμενα κακά αποτελέσματα τα οποία συνοδεύτηκαν με δυο άσχημες εμφανίσεις. Έδειξαν διάθεση και πάθος στο παιχνίδι τους, πράγμα το οποίο θεωρείται σημαντικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ