Τα ψέματα της επίσημης Ομόνοιας

Μόνο γέλια προκαλεί η ανακοίνωση του Δ.Σ της Ομόνοιας για το θέμα των εισιτηρίων για τους δύο μεταξύ μας αγώνες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, στην οποία έξυπνα παραλείπουν να τονίσουν κάποια πράγματα

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πρώτα ζήτησαν να τους παραχωρήσουμε την νότια κερκίδα. Ναι ρε μάγκες, θα σας δώσουμε την κερκίδα των οργανωμένων μας. Αν εσείς θα πωλούσατε τόσο εύκολα την κερκίδα των δικών σας οργανωμένων, δεν φταίμε εμείς.

Δεύτερο, μας λένε ότι: «Οι φίλοι της Ομόνοιας στον επαναληπτικό αγώνα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα έχουν στη διάθεσή τους την Βόρεια κερκίδα του σταδίου, για την οποία αναλογούν περίπου 1200 εισιτήρια. Με βάση αυτή τη λογική, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποφάσισε όπως παραχωρήσει 1200 εισιτήρια στην Ανόρθωση, για τις ανάγκες των οπαδών της στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης στο Γ.Σ.Π., δηλαδή όσα παραχωρεί η Ανόρθωση για τις ανάγκες των δικών μας οπαδών».

Σε αυτό ακριβώς το σημείο η… λογική, γίνεται παραλογισμός. Ναι, θα παίρνατε 1200 εισιτήρια για το βόρειο πέταλο του Αντώνης Παπαδόπουλος, αν μας δίνατε και εσείς το ΑΝΑΛΟΓΟ ποσοστό για το νότιο πέταλο του ΓΣΠ, δηλαδή κάπου στα 3μιση χιλιάδες εισιτήρια. Από την στιγμή που σύμφωνα με την… λογική σας, θα μας δώσετε 1200, είναι αυτονόητο ότι θα πάρετε το ΑΝΑΛΟΓΟ ποσοστό των 1200, δηλαδή κάπου στα 500 με 550.

Εδώ είναι και το μεγάλο ψέμα στην ανακοίνωση της Ομόνοιας. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την Αστυνομία σήμερα για τον αγώνα του ΓΣΠ, έγινε σαφές από την πλευρά της ομάδας μας ότι από την στιγμή που μας δίνουν μόνο 1200 εισιτήρια, τότε αυτοί θα πάρουν το ανάλογο ποσοστό. Στην ανακοίνωσή τους όμως, αναφέρουν ότι οι οπαδοί της ομάδας τους θα πάρουν 1200 εισιτήρια, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει και το γνωρίζουν και οι ίδιοι αρκετά καλά. Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να πυροδοτήσουν το κλίμα, και στον επαναληπτικό να έχουν να λένε ότι τόσα εισιτήρια συμφωνήθηκαν, κάτι που επαναλαμβάνουμε, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Οι άνθρωποι της Ομόνοιας ξέρουν πολύ καλά ότι ΔΕΝ θα πάρουν 1200 εισιτήρια.

Και τι καταλάβατε στην τελική; Όταν θα γίνεται «πόλεμος» με τους οπαδούς σας για το ποιοι θα πάρουν αυτά τα εισιτήρια, τότε να τους πείτε ξανά για την… λογική σας. Γιατί σε θέματα εισιτηρίων, ισχύει πάντα το αναλογικό. Δεν γίνεται κύριε μου να μου δίνεις 1200 εισιτήρια σε ένα γήπεδο των 24 χιλιάδων, και να περιμένεις ότι θα σου δώσω 1200 σε ένα γήπεδο των 10 χιλιάδων.

Αλλά ξέρετε κάτι; Ίσως μέχρι τον επαναληπτικό να μην χρειαστεί καν να πωλήσετε τα 550 εισιτήρια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ