Τα σωματεία της πρωτεύουσας μας οδηγούν σε απαγόρευση μετακινήσεων

Το φετινό “χούι” που έχουν σηκώσει τα δυο σωματεία της πρωτεύουσας αλλά και το κρατικό στάδιο της Λευκωσίας, δεν θα μας βγει σε καλό σαν κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η λογική “δίνω όσα εισιτήρια μου παραχωρείς”, ανεξαρτήτως χωρητικότητας γηπέδου, είναι πρωτοφανής. Αυτό, μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος απλά με το να εξετάσει το τι γίνεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου τα ποσοστά τηρούνται αυστηρά. Αν βέβαια κάποιοι δεν έχουν πείρα από τέτοιες αναμετρήσεις, μπορούν να απευθυνθούν σε μας να τους παραθέσουμε στοιχεία.

Με τον ρυθμό που πάμε λοιπόν, αν η Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ μας δώσουν 1200 εισιτήρια στο ΓΣΠ, τότε εμείς τηρώντας το ποσοστό θα τους δώσουμε 500 για το Αντώνης Παπαδόπουλος. Ακολούθως θα μας παραχωρήσουν 500 για το ΓΣΠ και με τη σειρά μας επιμένοντας στα ποσοστά, θα πάρουν κάτι περισσότερο από 200 στη νέα τους επίσκεψη στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Επόμενος αριθμός της προόδου, μόλις τα 90 εισιτήρια!

Ο καθένας αντιλαμβάνεται, ότι αυτή η κατάσταση προοδευτικά θα οδηγήσει στην απαγόρευση των μετακινήσεων, ώστε να ησυχάσει και η αστυνομία από την ευθύνη αστυνόμευσης των σταδίων, το κράτος από τις υπερωρίες για τους αστυνομικούς, τα σωματεία από τα πρόστιμα των επεισοδίων και τα κανάλια θα κάνουν χρυσές δουλειές βεβαίως, βεβαίως…

Ας αναλογιστούμε όλοι, αν αυτή είναι η αυριανή ημέρα που θέλουμε για το ποδόσφαιρο μας…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ