Τα πρέπει του παθήματος

Εν που τες αναμετρήσεις που ΠΡΕΠΕΙ να ξιάσουμεν ούλλοι. Προπονητές, παίκτες, κόσμος. Νοουμένου ότι εν να πιάμεν τα μαθήματα που ΠΡΕΠΕΙ.

Διότι κ. Λέβι μου, οι hohoes προφανώς επήραν τα μαθήματά τους που το ματς του πρωταθλήματος. Εξηγείται διαφορετικά; Πριν τρεις εφτομάες εκάμαμεν τους σιμιθκιάν τζαι τωρά εκάμαν μας τούτοι, έτσι απλά; Μπορεί αν εκούτσιαν την πόρταν ο Οκκάς ή ο Κάλβο να είχαμε διαφορετικήν κουβένταν τωρά, αλλά το «αν» ξέρετε ότι εν ιβλαστά.

Είσhεν τζ’ επαναληπτικόν!

Δυστυχώς, ο προπονητής εκατέβην στο ματς παντές τζ’ εν υπήρχεν αύριο. Είχαμεν το πλεονέκτημα του επαναληπτικού στην έδρα μας. Ποιος ο λόγος να κατεβούμε με πέντε μεσοεπιθετικούς; Αναπόφευκτα, αν ετρώαμεν πρώτοι γκολ, ήταν να πάθουμεν ό,τι επάθαμεν.

Μετά, στο ματς πρωταθλήματος εξουδετερώσαμεν τα δκυο βασικά ατού των hohoes. Τζείντους δκυο τους δκιάολους που έχουν στα φτερά. Σε μεγάλο βαθμόν, η εξουδετέρωσή τους προήλθε από τον Σιέλη (του Χριστοφή) τζαι τον Άντιτς (του Εφραίμ). Γιατί να αλλάξουμεν τη συνταγήν;

Α ρε Οκκά!

Όσον αφορά τους παίκτες μας, δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Διότι εν ανεπίτρεπτον ένας παίκτης της κλάσης του Οκκά να περνά τον πορτάρην τζαι να φοάται να σhουττάρει με τ’ αριστερόν. Τζαι να ‘ταν μόνο τζείνο; Ή ο Κάλβο με τον πορτάρην εξουδετερωμένο να μεν μπορεί να την πέψει μέσα;

Να μεν αρκέψουμεν για την κατάρρευση μετά το 2-0… Απαράδεκτη τζαι αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, η οποία εν πρέπει να επαναληφθεί. Ο Λέβι έδειχνεν ότι ξέρει να κουμαντάρει ως τωρά. Εν νομίζω ότι μέσα σε δκυο φτομάες, εξίμαθεν. Οπότε ας εντοπίσει τα λάθη τζαι ας φροντίσει να μεν ξαναεπαναληφθούν.

Ο κόσμος

Λάθη εκάμαμεν τζ’ εμείς στην κερκίδα. Κάπου επαραγίνηκεν το κακόν με τα σύμβολα, τες πομπάρτες τζαι τα στιλό. Δηλαδή ήντα πάμε γήπεδο ρε κοπέλια; Για να στηρίξουμεν την Ιδέα μας οξά για να πικκαριζούμαστεν τζαι να σκοτωνούμαστεν με τους απέναντι; Διότι περίπου η μισή κερκίδα μας εχτές τούντην έννοιαν είσhεν. Να ανεμίζει φασιστοσύμβολα στους απέναντι (ή δίπλα αν προτιμάτε) τζαι μετά το 3-0, αφού τες εφάμεν στο γήπεδον, ας σκοτώσουμεν τζαι κανέναν.

Εμείς οι ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ εν είμαστεν έτσι. Τζαι στο τέλος της ημέρας νάμπου εκαταλάβαμεν δηλαδή; Εττοππουζιάσαν μας οι μπάτσοι τζ’ εδκιώξαν μας που την κερκίδα. Εν καλά έτσι;

Η διακοπή πρέπει να λειτουργήσει ως περίοδος περισυλλογής τζαι ως βάλσαμο για να μεν χάσουμε το πρωτάθλημα μέσα που τα σhέρκα μας. Ξέρουμεν ότι έχουμεν τους. Ας αποφύγουμε λοιπόν την αυτοκτονία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ