Τα οχυρά δεν παραδίδονται ρε!

Απίστευτο παιγνίδι… Ακόμα είμαι παλαβωμένος. Είδα μιαν ομάδα με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πάθος, ΤΡΟΜΕΡΟ παιγνίδι από τους ποδοσφαιριστές μας τζαι ένα «Παπαδόπουλος» πραγματικό ΟΧΥΡΟ ιδιαίτερα στο 2-3. . . Τι να πω; Τι άλλο έμεινε να πω που δεν είδατε τζαι σεις, τι να πω που δεν εζήσατε τζαι εσείς σήμερα στο «Παπ»; Τούτη η ομάδα εν απίστευτη. Τολμώ να πω ότι είδαμε δείγμα «ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου»  σε Κυπριακό Γήπεδο (με όλο το σεβασμό στον Ajax του 1969 και την εθνική Ολλανδίας του 1974).

Ο Κόσμος; Τι μπορεί να πει κάποιος για τούτον τον ΥΠΕΡΟΧΟ κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ; Να νικάς 2-0, να σου το γυρίζει ο αντίπαλος 2-3 τζαι να επικρατεί παροξυσμός τζαι στες τρείς κερκίδες του Ναού. Ο Κόσμος έδωσε γεμάτο πιστόλι στον Ιντζάκι ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ τον αποελιακό.

Με εφτά απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, δύο νέους παίχτες στην εντεκάδα που ήρταν… προχτές εκαταφέραμε να τα φέρουμε όλα τούμπα τζαι να μαζέψουμε εμείς τους τρεις βαθμούς τζαι ο δήμος λευκωσίας τες σπασμένες τηλεοράσεις που δρόμους!

Τολμούν οι ανίδεοι, οι βέβηλοι οι ξιμαρισμένοι, τζείνοι που εν ο ορισμός της ΒΡΩΜΙΑΣ τζαι της ΠΑΡΑΓΚΑΣ να μιλούν για τάβλια, σκάκια τζαι για στημένα παιγνίδια μετά την μεγαλειώδη προέλαση του Φοίνικα. Μιλά ο Χατζηπαντζής για ύποπτα παιγνίδια! Ρε πανίβλακα, πανηλίθιε, πιθηκόμορφε ανίδεε που ποδόσφαιρο, μισθωτέ καρακιόζη, ντροπή της Δερύνειας, κομπλεξικέ τζαι κακάshιμο τρόλ, ΤΟΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Εννα μιλήσεις ρε καραθκιόζη που φκάλλουν οι παίχτες σου σέντρες που το πάρκινγ του ΓΣΠ!!! Πίεννε αύριο γόρασε μιαν LCD 200 ίντζες, ρέξε ένα γυρό που την θυγατρική σας, την αποεLTV πιάστο DVD του αγώνα (προτίμα το σε High Definition για να καταλάβεις πόθθεν έρεσσε την μάππα ο ΙΝΤΖΑΚΙ), πιάστον τζείνο τον Μούμια τον ανθυποδεκανέα που έσιετε να σας περιπαίζει, πιάστε που ένα μπλοκκούι τζαι μια πέννα τζαι ΠΙΑΣΤΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ.

Αρφούθκια μου, δεν μας πιάνει κανένας τζαι τίποτε. Η Έδρας μας ΟΧΥΡΟ τζαι κάθε Βαρωσιώτης ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. Με έτσι παλμό, με έτσι ψυshi ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μας νικα. ΚΑΝΕΝΑΣ.

Επόμενος μας αγώνας με τη Σαλαμίνα στο Γήπεδο Αμμόχωστος – Επιστροφή. Πάμε για ακόμα μια ΝΙΚΗ στο γήπεδο που φέρει το όνομα της Πόλης μας.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ.

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Highlights:

  1. ΜΠΑΡΑΚ…. ΙΝΤΖΑΚΙ….. ΜΠΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΚ…. ΙΝΤΖΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
  2. Τα μπαρουτοκαπνισμένα Πανό άλλων εποχών, που εκοσμούσαν το γήπεδο… Αλλάζουν οι εποχές αλλά η Ιστορία μας είναι οδηγός!
  3. Με Αβραάμ και Ντουάρτε η ομάδα φκαίνει ΑΚΟΜΑ ένα επίπεδο πιο ψηλά… Που είσαστε να έρτουν τζαι οι τιμωρημένοι πίσω… Καληνύκτα σας! Εννα σας κλαίν οι ρέγγες καταϊδρωμένοι τριτοδευτεροτεταρτοπέμπτοέχτοι!
  4. Πολλοί Ισραηλινοί με γαλανόλευκα κασκώλ στο γήπεδο σήμερα… ΣΥ.ΦΙ στο Ισραήλ μόνο εσύ! (Οχυρό Massada το Παπαδόπουλος σήμερα. Τυχαίο λέτε;)
  5. Και φυσικά… ΙΜΙΑ 1996… ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
  6. ΟΛΑ ΜΠΛΕ – ΧΑΝΟΜΑΙ.
  7. Φέρτε μας το τζαι κανεί. . . α! τζαι το Κύπελλο το ίδιο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ