Τα δύο αστέρια που έδωσαν τη νίκη

Ο Αντρέας Αβραάμ και ο Μπάρακ Ιντζάκι, δύο διαμάντια μας, έβαλαν και αυτοί το χέρι τους για να πάρουμε αυτή την πολυπόθητη νίκη στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό. Χάρη σ’ αυτούς η Ανόρθωση κατάφερε να κερδίσει ένα δραματικό παιχνίδι όπως εξελισσόταν, στο οποίο κινδυνεύσαμε ακόμη και με ήττα!

Αντρέας Αβραάμ: Ένας παίχτης-χρυσάφι ο οποίος ήταν από τους καλύτερους –αν όχι ο καλύτερος- ο οποίος χάρις το πείσμα του, την προσπάθειά του και τις ποδοσφαιρικές του αρετές έπαιξε καταλυτικό ρόλο έτσι ώστε η ομάδα μας να νικήσει. Έδωσε την πρώτη του ασίστ στο πρώτο τέρμα του Ιντζάκι και απέδειξε ότι άξια ο προπονητής μας του έδωσε φανέλα βασικού στο πρώτο του μόλις παιχνίδι.

Μπάρακ Ιντζάκι: Ότι και αν πούμε γι’ αυτόν είναι λίγο. Μάγεψε, πέτυχε χατ-τρικ και έδωσε την νίκη στην ομάδα μας. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το 2-3 ήταν πολύ δύσκολο να ανατραπεί ο Ιντζάκι σκόραρε δις οδηγώντας την ομάδα μας προς τη νίκη. Σκόραρε και τέταρτο τέρμα αλλά ακυρώθηκε κακώς από τον βοηθό ως οφ-σαϊτ. Καταπληκτικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

– Δεν μπορούμε να μην δώσουμε βέβαια τα συγχαρητήρια μας και στους Γιάννη Οκκά τον αρχηγάρα που για ακόμα μια φορά έδειξε τι αξίζει, τον Ντουάρτε ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι έδειξε πολύ καλά χαρακτηριστικά και στον Μάστρου ο οποίος έβγαλε δύο τέρματα μέσα από τα δίκτυα.

– Βέβαια τα περισσότερα συγχαρητήρια πρέπει να τα δώσουμε στον κόσμο ο οποίος δεν τα έβαλε κάτω, στήριξε την ομάδα μας όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και έβαλε το λιθαράκι του γι’ αυτή την νίκη!

Γιάννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ