Τάβλι, anyone?

Oh my word, που λαλούν τζιαι στο χωρκό μου.

Εφκήκε ακούεις ακούεις ο στρουθοκάμηλος εχτές, να μιλήσει για τάβλια τζιαι για φακέλους.

Τόσο τζιαιρό ήταν χωσμένος μέσα στο σακκούι του, σαν την σιελώνα μέσα στο καβούκι της ή όπως είπα πιο πάνω σαν τον στρουθοκάμηλο. Εδέραμεν την ομάδα του τζιαι δεν είχε τα κότσια να μας θωρεί στα μάθκια. Εταπεινώσαμεν τον τζιαι ήταν απόλαυση.

Αλλά έχει που την ημέρα που τους επιάσαμε τα σώβρακα μέσα στο ΓΣΠ, επανήλθε. Ευτυχώς δηλαδή γιατί είχαμε έγνοια πως εχάθηκε για τα καλά. Ποιος θα μας κάμει άλλωστε την απονομή;

Ο Chipmunk που λαλείτε, επανήλθε, λέγοντας ότι «Εάν μας παρακολουθεί ο κ. Μισιέλ Πλατινί, θα ήταν χρήσιμο να μας διευκρινίσει αν οι παρτίδες τάβλι εμπίπτουν στην δικαιοδοσία της UEFA και στους χρωματιστούς φακέλους…»

Εν καλά να μας πει τζιαι ο κ. Πλατινί για το αν γίνεται να διοργανώνονται φιλικά μέσα σε αγωνιστικές.

Ε τζιαι πίου ρε Χατζηλιασή.

Εν έμαθες που το πάθημα σου, Chipmunk; Πορώνεις μας. Εν το καταλάβεις;

Εβούιζε ούλλη η Λευκωσία που επαίξετε το φιλικό σας με τα τσατίρκα. Εστείσετε τους που τους ετάξετε τον Σολάρι που τάχα θα έπαιζε μάλιστα τζιαι χωρίς λεφτά στον Τακτακαλά.

Για να μεν πούμε τζιαι για τον Σωτηρίου που δεν έπαιξε μαζί σας!

Για να μεν πούμε τζιαι για το πριμ που τους ετάξετε στο παιχνίδι μαζί μας, αν θα μας εκόφκαν βαθμούς.

Τούτα τα μασκαραλικούθκια φτιχάτε τα. Τζιαι η πλάκα εν ότι οι παράγοντες του Ολυμπιακού εν σπουρτόλοοι, λαλούν τα στα ποδοσφαιρικά στέκια για το πόσο ανθρωπάκια είσαστε.

Να μεν ξεχάνουμε πως στη διοίκηση του Ολυμπιακού, έχει τζιαι ΑΠΟΕΛίστες. Εν τυχαίο;

Αλλά τόσο χαμηλό εν τo IQ σας φίλτατε Chipmunk, που εν να σε πιστέψουν θέμας τζιαι τα ρίφκια οι οπαδοί σας. Όπου να ‘σαι άκου τζιαι τον ακροπορδαλά με τα άσφαιρα του να παίζει την ίδια κλαμένη κασέτα.

Εν η τρίτη φορά που θα το γράψω, διότι δεν το εμπεδώνετε: Φέτος το πρωτάθλημα θα το χάσετε επειδή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Εφκήκες ρε αθεόφοβε τζιαι ελάλες «πρωτάθλημα με το έτσι και το θέλω». Έμμεσα ελάλες μας εσύ πως τα ματς σας θα είναι στημένα!

Μάθετε επιτέλους να διάτε συγχαρητήρια στο νικητή τζιαι στον καλύτερο σας, αφού θέλετε να νομίζετε πως είσαστε ιδέα, τρομάρα σας.

Εφάνηκε το «μεγαλείο» σας. Όποτε χάνετε, επεισόδια. Πικρίσιμες ενέργειες τζιαι το αποκορύφωμα, να ζητάτε τζιαι παραίτηση του καλύτερου προπονητή που είχατε ποτέ.

Θωρείτε τα του οίκου σας τζιαι πιέτε αφρόζα για να χωνέψετε το γεγονός ότι φέτος το πρωτάθλημα εν δικό μας.

ΥΓ1:
Τα ούρα ακόμα γυρέφκουν τα. Έχει χάζι να τα ήπιες για να χώσεις τα αποδεικτικά στοιχεία που, ω τι σύμπτωση, εφκάλλαν την ομάδα σου θετική σε ντόπινγκ.

ΥΓ2: Πε του γιατρού σας να σας κόψει τη δόση των αναβολικών Aspro Clear γιατί θωρείτε φαντάσματα τζιαι έχετε παραισθήσεις (εκτός που τον βουζουνόπατσο που σε πονεί ακόμα που μας, τζείνος εν 100% αληθινός). Τζείνα που κάμνετε εσείς, με μηχανές του Land Rover και τα λοιπά, μόνο εσείς τα κάμνετε. Τζιαι υπενθυμίζω σου υπάρχουν τζιαι γραπτά που το καταμαρτυρούν.

ΥΓ3: Αφού ήσουν τόσο σίγουρος ότι ήταν σικέ το παιχνίδι, ίνταλος αππήας ίσια πάνω στο 2-2 τζιαι στο 2-3;

ΥΓ4: Κιάορκας, τόσο ομαδάρα είμαστε, που προσφέρουμε θέαμα όι μόνο στον κόσμο μας, αλλά τζιαι στους αλλόθρησκους!

ΥΓ5: Να σου υπενθυμίσω φίλτατε χιμπαντζή, πως σε μια φάση μετά το 2-3 του Ολυμπιακού, τα τσατίρκα είχαν μια πολλά καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ τζιαι στην οποία ο Μάστρου εξήλωσε τα πλευρά του για να κόψει την πορεία της μάππας προς τα δίχτυα. Αλλά εξίασα, είπαμεν τους, εν να σας δέρνουμε 2-0, να σας αφήκουμε να το κάμετε 2-3 τζιαι όπως εν σε εξέλιξη το παιχνίδι να πιάσετε μήνυμα να ανοίξετε τα πόθκια σας για να γίνει το ματς 4-3. Ντάξει; Ντάξει ολάν! Κάμετε καλύτερα καριέρα στο Hollywood, με έτσι σενάρια θα πιάσετε σίουρα τζιαι Όσκαρ!

Σημείωση: Σύμφωνα με το Wikipedia, «το τάβλι είναι επιτραπέζιο παιχνίδι για δύο παίκτες, παραλλαγή του οποίου είναι το δυτικό τάβλι (backgammon). Κάθε παίκτης κατέχει 15 πούλια που κινούνται σε ειδικό ταμπλώ σύμφωνα με τα αποτελέσματα δυο ζαριών. Σκοπός του κάθε παίκτη είναι να μαζέψει πρώτος όλα τα πούλια από το ταμπλώ. Ο παίκτης που ολοκληρώνει πρώτος το μάζεμα είναι και ο νικητής.

Το τάβλι είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Ελλάδα και στην Κύπρο και παίζεται από ανθρώπους κάθε ηλικίας και έχει συνδεθεί με τα καφενεία και τις καφετέριες».

Στην Κύπρο εμείς έχουμε ένα μόνο Ππούλλιν, που χάνεται όποτε τες φάει η ομάδα του τζιαι επανέρχεται άμαν θέλει σημασία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ