Σήμερα η προπώληση

Η ομάδα μας εξέδωσε ανακοίνωση για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο “Αμμόχωστος”. Η προπώληση ξεκινά σήμερα το απόγευμα(5/2) και το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η «Ανόρθωσις» Αμμοχώστου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι το απόγευμα αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που θα γίνει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00 στο στάδιο «Αμμόχωστος».
 
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί για τα κανονικά στα €20, τα μαθητικά στα €10 ενώ τα παιδικά θα δίνονται δωρεάν στην είσοδο.
 
Οι οπαδοί της ομάδας μας θα καταβάλουν το Νότιο πέταλο του σταδίου καθώς και μέρος της Δυτικής κερκίδας που συνορεύει με τη Νότια.
 
Σήμερα Τρίτη 05/02 και αύριο Τετάρτη 06/02 προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Η κάθε κάρτα διαρκείας θα αντιστοιχεί αυστηρά μόνο σε ένα εισιτήριο και προτρέπονται όλοι να επιδεικνύουν τις κάρτες τους για αγορά εισιτηρίου.
 
Όλα τα διαθέσιμα εναπομείναντα εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση όλων των φίλων της ομάδας μας την Πέμπτη το πρωί.
 
Επίσης θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία την ημέρα του αγώνα στο «Αμμόχωστος» εάν και εφόσον παραμείνουν διαθέσιμα εισιτήρια. Τόσο τα ταμεία όσο και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:00.
 
Υπενθυμίζουμε πως λόγω του ότι η μπουτίκ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι κλειστή λόγω ανακαίνισης, η προπώληση των εισιτηρίων για τους φίλους της ομάδας μας στη Λάρνακα γίνεται από το περίπτερο «Το πρωτότυπο» το οποίο βρίσκεται στη Γρίβα Διγενή απέναντι από τον Ερυθρό Σταυρό.
 
Σημεία προπώλησης:
 
ΛΑΡΝΑΚΑ: Περίπτερο «Το Πρωτότυπο» Γρίβα Διγενή 3 (απέναντι από Ερυθρό Σταυρό), τηλ. 24651212
 
ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.
 
ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.
 
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.
 
Ανορθωσιάτες… ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ