Πρέπει να βρει τις λύσεις

Άλλη μια αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας με πολλές απουσίες. Ο Ρόνι Λέβι μας έχει δείξει φέτος ότι είναι άξιος εμπιστοσύνης με τις επιλογές του και αυτό καλείται να πράξει και την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό.  Ρέζεκ, Λαβόρδε, Άντιτς, Σιέλης, Ζόρζε και Σπαντάτσιο είναι παροπλισμένοι λόγω τιμωρίας, ενώ εκτός αποστολής θα είναι το πιο πιθανό και ο τερματοφύλακας της ομάδας Μάθιου Βαλβέρδε ο οποίος υπέστη τράβηγμα στην χθεσινή προπόνηση.

Παρ’όλα αυτά, έχουν γίνει τρεις πολύ χρήσιμες προσθήκες στην ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα Ανδρέας Αβραάμ, Τζορτζ Γκάλαμας και Ρουί Ντουάρτε ντύθηκαν στα μπλε και αναμένεται ότι θα βοηθήσουν την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Για άλλο ένα παιχνίδι λοιπόν, ο Ρόνι Λέβι αναμένεται να ανακατέψει και πάλι την τράπουλα ούτως ώστε βρει τις καλύτερες λύσεις για να καταφέρει η ομάδα να πάρει το τρίποντο. Ο κόσμος θα πρέπει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, να στηρίξει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται αλλά και να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να πάρουν την νίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ