Περί Μονατσέλο και πιτσιρικαρίας ο λόγος

Πολύς ντόρος γίνεται από ψες το βράδυ σε λευκωσιάτικα στέκια για το κατά πόσο ο ψεσινός αγώνας ήταν στημένος. Βλέπετε επειδή οι ίδιοι είναι μπλεγμένοι σε τέτοιες καταστάσεις, μπορούν να έχουν και άποψη αν ένας αγώνας κρίνεται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Αρχής γενομένης από τον περιβόητο σκόρερ των δύο γκολ του Ολυμπιακού και το γιατί έγινε αλλαγή, τα επιχειρήματα είναι δύο. Αν κάποιος έμπαινε στο κόπο να δει τον μεσοβδόμαδο αγώνα των μαυροπρασίνων με την ΑΕΚ, θα διαπίστωνε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού έπραξε ακριβώς το ίδιο, δηλαδή αποσύροντας τον Ιταλό επιθετικό στο ίδιο περίπου χρονικό σημείο. Ρε μπας και θα το καθιερώσει ή μπας και ο νεαρός είναι απλά ανέτοιμος για 90λεπτο; Επιπρόσθετα, η επίσημη ενημέρωση όλων ανεξαιρέτως των ραδιοσταθμών ήταν ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποχώρησε τραυματίας. Εντάξει έχετε κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις με το παράρτημα του Τακτακαλά αλλά όχι και να σακατέψουν τους παίκτες τους για την πάρτη σας.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν στον αγώνα, αυτούς είχε, αυτούς έβαλε ο Ρένος Δημητριάδης. Δηλαδή τι να κάνουμε που ο άνθρωπος από τη μια δεν συμπλήρωσε 17αδα και από την άλλη ήθελε να προφυλάξει παίκτες για ένα πιο βατό αγώνα; Βλέπετε ότι η αρμάδα του Ρόνι Λεβί με τις φετινές πειστικές τις εμφανίσεις, έχει στείλει τα κατάλληλα μηνύματα για το κατά πόσο είναι ρεαλιστικό μια ομάδα να της στερήσει βαθμούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ