Ο κίτρινος πυρετός του Ρικάρντο

Πολύς ντόρος γίνεται σχετικά με τις κίτρινες κάρτες που δέχθηκε ο Λαβόρδε σε συνάρτηση με το γεγονός ότι επιδιώκει να κερδίζει φάουλ. Ο Κολομβιανός ζογκλερ δέχθηκε 6 κίτρινες κάρτες μέχρι στιγμής, τις οποίες το anorthosis24.net αναλύει.

Στην πρώτη εμφάνισή του στις εγχώριες διοργανώσεις απέναντι στην Αλκή δέχεται και την πρώτη του κίτρινη κάρτα σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε για 60 λεπτά μοιράζοντας δύο ασσιστ. Στον αγώνα με την Ομόνοια στο Παπαδόπουλος δέχεται σωστά κίτρινη κάρτα για φάουλ τακτικής στον Σπούγκιν. Στην πρώτη μας επίσκεψη στο ΓΣΠ απέναντι στον Ολυμπιακό δέχεται αυστηρή κίτρινη κάρτα για φάουλ, ενώ στον αγώνα με την συμπολίτιδα Σαλαμίνα εντός δέχθηκε κάρτα για θέατρο, στο ίδιο παιχνίδι που κέρδισε και καθαρό πέναλτυ. Κραυγαλέα περίπτωση πέναλτυ στον αγώνα με τον Εθνικός Άχνας στο γήπεδό μας, τιμωρήθηκε από τον Μασιά ως θέατρο ενώ στον εκτός θρίαμβο επί της Ομόνοιας επίσης παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα σε μονομαχία με τον Αντράντε.

Όλα αυτά από έναν ποδοσφαιριστή που στον πρόσφατο αγώνα με την Σαλαμίνα έπεσε εντός περιοχής και σηκώθηκε συνεχίζοντας να παλεύει την φάση. Είναι καιρός τα παπαγαλάκια και οι κομμάντος του Ρέικβαρτ να σεβαστούν τους άγραφους νόμους όλων των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για προστασία των παικτών που κάνουν την διάφορα και προσφέρουν θέαμα. Δεν ζητούμε ιδιαίτερη μεταχείριση, απλά να υπάρχει επιτέλους μια ομοιομορφία αποφάσεων διότι μέχρι στιγμής η αλλεργία στις γαλανόλευκες στολές είναι οφθαλμοφανής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ