Ο γολγοθάς των εννιά συνεχόμενων ντέρμπι

Το παιχνίδι με την Ομόνοια στο Γ.Σ.Π. έλαβε τέλος και άπαντες στο Αντώνης Παπαδόπουλος στρέφουν την προσοχή τους στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Αγία Νάπα. Ένα παιχνίδι το οποίο είναι μεν φαινομενικά εύκολο, αλλά κρύβει παγίδες αφού πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για να ξεπεράσουμε όσο το δυνατό πιο εύκολα τα τελευταία δύο αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Είναι γεγονός ότι τόσο ο αγώνας με την Αγία Νάπα στο Παπαδόπουλος αλλά και με τον Εθνικό στο Δασάκι της Άχνας πρέπει να ξεπεραστούν με δύο καθαρές νίκες ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. Από την 24η αγωνιστική και έπειτα, ακολουθεί ένας γολγοθάς εννιά συνεχόμενων ντέρπυ (τρία στην κανονική διάρκεια και έξι στην φάση των πλέι οφ), όπου η Ανόρθωση καλείται να αποδείξει για ακόμα μια φορά ότι στα δύσκολα, δε μασάει.

Η αρχή θα γίνει στο Παπαδόπουλος με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ακολούθως, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ταξιδεύουμε στο τσίρειο με ΑΕΛ και έπειτα στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης και πάλι στο ναό με ΑΠΟΕΛ. Αυτά τα τρία ντέρπυ θα αποτελέσουν ίσως και το κλειδί για να μπούμε στη Β’Φάση του πρωταθλήματος με ακόμα μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά από τους υπόλοιπους αλλά και το ψυχολογικό ντοπάρισμα για την δύσκολη και καθοριστική συνέχεια.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ανόρθωσης μέχρι και το τέλος της Α’Φάσης του πρωταθλήματος:

22η αγωνιστική: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – Α.Ο.Αγίας.Νάπας (25/2-19:00)

23η αγωνιστική Εθνικός Άχνας – ANOΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (2/3-18:00)

24η αγωνιστική ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΑΕΚ Λάρνακας (10/3)

25η αγωνιστική ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (16/3)

26η αγωνιστική ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΑΠΟΕΛ (30/3)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ