Οκτάρα ανόδου

Ακόμα πιο εύκολα και απ’ ότι δείχνει το τελικό 8-4, η ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης πέρασε το εμπόδιο του Α.Ο.Λακατάμιας, σφραγίζοντας και μαθηματικά την άνοδό της στην Β’ κατηγορία.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Παναγιώτου, Μάμα, Δημητρίου, Αχιλλέως και Κουννά εφαρμόζοντας νωρίς το γνωστό passing game έχοντας συντριπτική κατοχή της μπάλας. Οι πρώτες απειλές ήρθαν από τα πόδια των Κουννά και Δημητρίου οι οποίοι απείλησαν από μέση και κοντινή απόσταση, ενώ ο Φώκου λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ με την επάνοδό του στα γήπεδα μετά που οι συμποδοσφαιριστές του έκρυψαν την μπάλα. Το ζητούμενο ήρθε σχετικά νωρίς και με στυλ με τον Αχιλλέως να κάνει ότι θέλει στην αντίπαλη περιοχή, γράφοντας με άνεση το 1-0. Λίγο αργότερα ο Φώκου με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας. Ο Καψής ήταν ο πρωταγωνιστής των δύο επόμενων φάσεων αφού πρώτα σημάδεψε το δοκάρι και στην συνέχεια την εξαιρετική του μπαλιά στο χώρο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ ο Κουννάς. Ο αρχηγός Μάμα μετά από κλέψιμο διένυσε το μισό γήπεδο τροφοδοτώντας τον Κουννά ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Δημητρίου για το 3-0. Οι αντίπαλοι αντέδρασαν μειώνοντας σε 3-1 ενώ ο Αχιλλέως απάντησε άμεσα διαμορφώνοντας το 4-1. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Χαρή έκλεψε στο χώρο του κέντρου και τέλειωσε ο ίδιος την φάση για το 5-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής παρέταξε στο παρκέ τους Παναγιώτου, Κεραυνό, Φώκου, Αχιλλέως και Χαρή με την ομάδα μας να μπαίνει νωθρά ίσως λόγω και της έκτασης του σκορ. Απόρροια της χαλάρωσης ήταν το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων, εντούτοις η αντίδραση ήταν άμεση με τον Φώκου να σημαδεύει το δοκάρι και τον Αχιλλέως να περνά όποιον βρήκε μπροστά του για να σημειώσει το 6-2 με το τρίτο του προσωπικό γκολ. Γκολ για highlight προσπάθησε να πετύχει το Αραδιππιώτικο δίδυμο των Κουννά-Φώκου με τον πρώτο να στέλνει μακρινή μπαλιά ακριβείας στην αντίπαλη περιοχή και τον δεύτερο να αποτυγχάνει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα με ψαλιδάκι. Μια στημένη φάση έφερε το 6-3 ενώ λίγο αργότερα ο Κουννάς μοίρασε ασσιστ στον Δημητρίου για το 7-3. Ο αρχηγός Μάμα σημάδεψε το δοκάρι ενώ ο Κουννά μετατράπηκε από δημιουργό σε σκόρερ για το 8-3. Ο τερματοφύλακας Τοφή που πέρασε στον αγώνα αντί του Παναγιώτου δήλωσε παρών σε τετ-α-τετ ενώ από ωραία μπαλιά του στον χώρο οι Κουτσαντώνης και Κεραυνός δεν μπόρεσαν να χριστούν σκόρερ μετά από ωραίους ελιγμούς. Στην τελευταία φάση του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το τελικό 8-4 με πέναλτυ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ