Οι μάγκες με τα μπλε: Μέρος Α’

Το πρώτο μέρος του αφιερώματος στους “μάγκες με τα μπλε” περιλαμβάνει 5 φουτσαλιστές. Συγκεκριμένα το πρώτο κανόνι της ομάδας Δημήτρη Δημητρίου, τον ακούραστο Ανδρέα Κουννά, τον άλλοτε διεθνή με νεαρές ηλικίες της Κύπρου Φάνο Χαραλάμπους, τον αρχηγό Ανδρέα Μάμα και εκ των τερματοφυλάκων Κώστα Παναγιώτου.

dimitriou14

Ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Δημητρίου
Αριθμός: 14
Γκολ: 20

Σκόραρε το πρώτο γκολ στην ιστορία του τμήματος στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την ΑΜΕΚ Καψάλου στο Κοινοτικό Λάρνακας, ενώ αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας με 27 γκολ. Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός με κυριότερο όπλο την εκτελεστική του δεινότητα και την άνεση με την οποία παίζει με πλάτη την αντίπαλη εστία, οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα μας στην Β’ κατηγορία σκοράροντας στους πλείστους αγώνες. Τέσσερα τεμάχια στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με τους Χόμενμεν και χατ-τρικ την 4η αγωνιστική με αντίπαλο τον Α.Ο.Λακατάμιας και την 9η αγωνιστική απέναντι στην ΑΜΕΚ Καψάλου.

kounnas7

Ονοματεπώνυμο: Ανδρέας Κουννάς
Αριθμός: 7
Γκολ: 13

Ενδεχομένως ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μιας και ο πολυσύνθετος Αραδιππιώτης μέσος αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις γραμμές. Είχε ξεχωριστή συμβολή στο πρώτο διπλό της ιστορίας απέναντι στους Χόμενμεν την 5η αγωνιστική με 2 γκολ. Ωστόσο, κορυφαίο του παιχνίδι αναμφίβολα ήταν ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής απέναντι στην Θύελλα Δρομολαξίας, στο οποίο πέτυχε 3 γκολ χορεύοντας τους αντιπάλους στην βροχή.

fanos10

Ονοματεπώνυμο: Φάνος Χαραλάμπους
Αριθμός: 10
Γκολ: 3

Έστειλε το μήνυμα στους κύριους συνδιεκδικητές του τίτλου ότι η άνοδος είναι γαλανόλευκη υπόθεση στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΠΕΑ Αρακαπά όταν ερχόμενος από τον πάγκο τα έκανε κυριολεκτικά όλα. Δύο ασσιστ και μια κερδισμένη αποβολή σφράγισαν την εντυπωσιακή εμφάνιση του αριστεροπόδαρου φουτσαλιστή. Για προσωπικούς λόγους επέλεξε να αποχωρήσει πριν το τέλος της σεζόν, εντούτοις η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή.

mamas11

Ονοματεπώνυμο: Ανδρέας Μάμας
Αριθμός: 11
Γκολ: 3

Αρχηγός αλλά και ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς μιας και έμεινε εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού. Παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα στο γήπεδο, δήλωσε παρών σε όλους τους αγώνες εμψυχόνοντας τους συμποδοσφαιριστές του. Αθόρυβη δουλειά στο μοιραίο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής απέναντι στην Α.Π.Ε.Αρακαππά το οποίο έμελε να μην ολοκληρώσει. Σημαντικό και το γκολ που σφράγισε την νίκη αλλά και την άνοδο απέναντι στην ΑΜΕΚ Καψάλου.

panagiotou15

Ονοματεπώνυμο: Κώστας Παναγιώτου
Αριθμός: 15
Γκολ:

Μέλος της τριάδας των τερματοφυλάκων που αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με κορυφαίο παιχνίδι την εκτός έδρας επικράτηση επί της Α.Π.Ε.Αρακαππά όπου και κράτησε το μηδέν παθητικό. Ήταν το μοναδικό παιχνίδι της ομάδας μας που δεν δέχθηκαμε γκολ και μάλιστα απέναντι στην ομάδα με την οποία δώθηκε η μάχη της ανόδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ